Desenio

INTERIEUR | Najaarsproof woonkamer met Desenio

Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Desenio. Met veel plezier zocht ik nieuwe wanddecoratie uit voor onze woonkamer, hal en keuken! De keuze bij Desenio is reuze en ik kon altijd m’n hart ophalen bij de inspiratiewandenpagina. Onlangs vroeg Desenio mij of de boel niet toe was aan vervanging en eigenlijk moest ik toegeven dat vooral ik daaraan toe was 😉 De posters die we 2 jaar geleden uitzochten vonden we ondertussen toch wel erg wit en clean, en we wilden al langere tijd meer kleur op de muur.

Deze blog is geschreven in samenwerking met Desenio

Before

Nog steeds vind ik al deze posters supertof. Ze zijn dan ook netjes de koker van Desenio ingegaan waarin de nieuwe posters bezorgd werden. Weggooien is uit den boze en ik ga ze zeker elders in huis hergebruiken, of wellicht komen ze bij een verhuizing goed van pas 😉

Desenio

Zoals ik al zei, was het before nogal witjes. Ziehier de muur met kastje en lamp – allemaal vrij clean. Ondertussen is onze woonkamer van veel meer blauw, geel en andere kleuren voorzien: lees deze blogpost over onze woonkamer. Dus voor op deze muur zocht ik kleur!

After

Zoals je wellicht in de roomtour blogpost hebt gezien, is onze woonkamer een mix van zwart, wit, hout, geel, groen en blauw. De zwart/witte posters hoefden wat mij betreft niet allemaal te verdwijnen. Daarom heb ik een combi gemaakt van de bestaande posters en 2 knallers.

Desenio

Zoals je kan zien is er sowieso wel wat veranderd aan het interieur: ik hou van grooeeeen! Een kleine jungle in m’n woonkamer vind ik super gezellig dus ik breid regelmatig de plantencollectie uit. Wel subtiel, want m’n vriend zegt regelmatig: we hebben toch al genoeg planten? Maar there’s no such thing, als je het mij vraagt 😀

Ook de &-poster is toegevoegd aan de muur. V.L.N.R: &-poster, Abstract Garden no1, Cotton Plant Blue, Footprints, Abstract Garden no3, C’est la vie.


Botanische posters

Maar uiteraard is dit niet het enige deel van de woonkamer wat voorzien is van Desenio posters. Oorspronkelijk bestelde ik posters en lijsten voor de hal. Zodra je bij ons binnenkomt ga je gelijk een trap op, en ik vond dit een suffe witte ruimte. Oke, het is maar een hal – maar waarom zou je deze niet pimpen, toch? Maar toen ik alles ging uitpakken en even uitstalde op de kast onder de tv, dacht ik: dit is eigenlijk veel leuker! Nu kan ik er elke dag van genieten en de boel is veel meer aangekleed.

Vind je de posters ook zo goed passen bij onze halve botanische woonkamer? 😀 Links is de Leaves and Cubes poster en rechts is Monstera Three. De meest rechtse “Do more of what makes you happy” poster vind je in de Posters met tekst categorie.

Op mijn Instagram plaatste ik afgelopen week: “DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY is altijd 1 van m’n favo quotes geweest, hoewel ik wel echt een cheesy quotehater ben. Maar hier kan ik me altijd goed in vinden. Simpel en doeltreffend: niet blij met hoe dingen gaan? Do more of what makes you happy. Rules to live by.”

Hetzelfde geldt voor C’est la vie die achter de bank hangt. Sommige dingen in het leven zijn nou eenmaal zo en het is dan makkelijker om ze te accepteren, je schouders op te halen en door te gaan. C’est la vie. Dat is de reden dat ik deze posters bestelde en ze ook graag in de woonkamer zie staan. Een reminder aan jezelf 🙂

Vergeet niet de kortingscode HETISMARG te gebruiken bij het afrekenen: je krijgt er tot en met donderdag 25% korting mee!  De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

8 Comments

  1. Je hebt echt gave posters uitgekozen en ik vind de combinatie ook erg leuk staan zo, zowel die in de hal als die op de kast. Tof dat je met die kleurrijke poster wat extra kleur aan de muur hebt toegevoegd 🙂

  2. Ik vind het leuk, zo kleurrijk! Ik heb zes keer op en neer gescrolld voor beeld van de hal, niet goed gelezen dus! Ik vind ze bij de tv zeker goed tot hun recht komen. Wij hebben ook van alles aan plantjes en platen rond de tv, anders vind ik het zo’n zwart vlak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *