We’ve all been there! Of het nou een boek, een film of een serie is: soms pakt het je gewoon niet. Je hebt hoge verwachtingen, social media staat er vol van en je MOET deze trend volgen! Maar dan begin je en je denkt… sjongejonge, waar ben ik begonnen? Dit zijn *drumroll* mijn series waar ik niet doorheen kwam.

Foto: Unsplash

The People vs. OJ Simpson

Ik was gefascineerd door dit verhaal en je hoort er natuurlijk regelmatig over in andere films en series. OJ Simpson. Deze serie stond dan ook hoog op m’n verlanglijstje. Maar oi oi oi wat vind ik dit eigenlijk een draak van een serie. Ik kan me echt in 0 van de personages vinden. Vaak vind ik het fijn om met 1 of 2 mensen te levelen. Dat ik denk, met jou zou ik wel een bakkie thee kunnen drinken, met een worteltaartje erbij. In deze serie heb ik dat bij niemand. OJ Simpson is natuurlijk geen fijne vent, ik vind zijn advocaten stuk voor stuk walgelijk maar ik vind ook de DOJ afdeling niks.

Natuurlijk is het in sommige series ook gewoon de bedoeling dat iedereen drakerig is. Dan nog kan een serie heel spannend en triggerend zijn. Maar deze niet. Ik heb het meerdere malen geprobeerd om verder te kijken, maar 5 maanden later zit ik nog steeds in aflevering 6. Dus dit gaat hem niet meer worden. Ik hoop dat ie snel uit m’n lijst verdwijnt.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Opmerking: dit betreft alleen seizoen 3! Seizoen 1 en 2 heb ik sneltreinvaart gekeken maar in seizoen 3 heb ik heel de tijd het idee van ‘jaja nou kennen we die grappen wel’. Kimmy is nog steeds naΓ―ef en irritant vrolijk, Lilian is nog steeds een geflipte soort van half crimineel die heel schattig moet overkomen en Titus heeft z’n beste tijd ook wel gehad. Sorry, maar ik denk niet dat seizoen 3 het gaat overleven bij mij.

Orange Is The New Black

Very unpopular opinion. Maar deze serie is het gewoon niet voor mij. Ik snap ook nog steeds de hype niet en vind het nogal bijzonder dat er ondertussen 6 seizoenen zijn. En dat mensen dit in 1 avond afkijken. Nope, nope nope nope.

The Mist

Stephen King, cool. Dacht ik. Maar ik kan bij deze serie alleen maar denken ‘uuuugh’. Langdradig verhaal, slechte special effects, alleen maar gezeik met de karakters en er wordt echt heel lang niet duidelijk gemaakt wat het nou eigenlijk is, die mist en wat erin zit. Het zullen wel iets van aliens zijn. Of een gifgasaanval van de Russen. Je kent het wel. Ik zal het ook nooit weten want ik ga het never nooit afkijken. Dikke doei Stephen King.

Everything Sucks

Ik zal eerlijk met je zijn: ik ben wel gekomen tot de laatste aflevering! Maar ook alleen maar omdat ik alle afleveringen had gedownload en er elke keer 1 keek tijdens m’n warming up op de crosstrainer. Ik denk dat ik ook gewoon te oud ben voor deze serie, maar de hype was real en ik moet natuurlijk hypes volgen. Irritant stel tieners, op zich een aardig verhaal maar je kon echt al vanaf mijlenver zien aankomen wat er mis zou gaan. En ik haat het als dat gebeurt. Ik wil graag verrast worden.

Ik denk dat ze uiteindelijk wel opgepakt worden. Ik heb geen zin om het te Googlen want zo weinig boeit het me, maar mocht je willen spoilen in de comments ben je van harte welkom πŸ˜€

Door welke serie kwam jij echt niet heen?