Je bent vast al wel bekend met de Botanical Boost lijn van Etos! Etos heeft 6 planten gekozen, in samenwerking met de Hortus Botanicus, die door hun werking jou een echte boost kunnen geven. Al eerder werd ik verliefd op de Jasmine & Vanilla lijn. Laatst ontving ik de giftset van de Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit. Een bijzondere geurencombinatie, dacht ik in eerste instantie. Maar ik ben aangenaam verrast!

Etos claimt dat je dankzij de basilicum je energieker voelt en dat grapefruit een ware vitaminebron voor body & mind is. Ik ben benieuwd 🙂

Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit

De giftset bestaat uit:

  • een heerlijke zachte shower foam voor een aromatische en verkwikkende reiniging
  • een flacon met handzeep met verzorgende bestanddelen voor een schone en zachte huid
  • scented sticks met een friszoete basilicum- en grapefruitgeur
  • en als verrassing een zakje met basilicumzaadjes!

De shower foam voelt heerlijk luxe en zijdezacht aan. Hij heeft een lichte grapefruit geur maar is niet heel sterk, wat ik heel prettig vind. Hij reinigt goed en erna heb ik een fijne zachte huid. Lost kost deze shower foam 4,99.

De zeep staat sinds kort in de keuken. Toevallig had hiervoor ook een handzeepje met grapefruit geur. Ik hou daar echt van, het ruikt zo lekker fris en is niet zo mierzoet als andere fruitige zeepjes soms kunnen zijn. De handzeep droogt niet uit, a big plus! Los kost deze hand wash 3,99.

De scented sticks staan bij ons in de hal, zodra je binnenkomt ruik je een subtiele geur. Het bereik van de geur is niet heel groot, de Rituals geurstokjes zijn bijvoorbeeld veel sterker. Maar omdat ze in een relatief kleine ruimte staan komen ze prima tot hun recht. Los zijn de sticks 7,99.

De handwash bevat kleine verzorgende bestanddeeltjes.

Buiten de giftset om is er in deze lijn nog een bed & bodymist te verkrijgen (5,99), en een shower peeling – altijd ERG fijn van de Botanical Boost – (6,99). De giftset kost 16,99 en is bij elke Etos te koop.

Ik heb deze giftset ontvangen ter review