Hier is alweer de laatste outfit in de serie. Nee, zoveel bruiloften heb ik niet gehad deze zomer, maar ik inspireer jullie altijd graag met mooie jurken. Zo te merken jullie ook! Ik heb nu al zin in volgend jaar 🙂 Dit jurkje droeg ik op die ene bruiloft van deze jurk in de avond. Het is een luchtig, dansbaar jurkje met een mooie asymmetrische strik.

Yours clothing

Dit kobaltblauwe jurkje is van een zwierig, crepe materiaal en ik hou daar zo van! Het moet niet te heet zijn, dan zweet je uit je hemd, maar met een graadje of 21/22 is het prima toeven in dit jurkje. Ik vind het fijn dat hij op de knie valt, want dan kan ik er lekker een legginkje onder dragen.

De mouwtjes zijn wijd en driekwart, perfect voor ‘s avonds. De strik maakt hem speels en losjes – goh, ik ben echt fan! Ik draag een maat 44 en hij valt ruim. Hij is van Yours Clothing en hun maatvoering begint bij 44, maar een maat 42 had eventueel wel gekund.

Sneakers onder een jurkje?

Voor veel mensen is dit not done! Ik vind het prima kunnen. Tuurlijk, het moet wel passen bij het jurkje, maar geen schande in het niet-dragen van hakken. Ook bij een redelijk net jurkje zijn sneakers prima. Je maakt de outfit wat meer casual en tenzij je feestje black-tie is, lijkt me het helemaal geen probleem om casual te gaan. Ik kreeg (leuke) jaloerse reacties van diverse dames op het feest. En naarmate de avond vorderde, hoe jaloerser de reacties werden, haha! Mijn sneakers zijn van Reebok en zitten echt als een tierelier.

Wat vind jij, kunnen sneakers onder een jurkje?