OUTFIT | Maxi chique

Deze outfit hadden jullie nog van me te goed! Ik plaatste hem een tijdje geleden al op Instagram maar vandaag komt hij dan op de blog langs: deze dromerige maxi jurk in romantisch lila. Of is hij nou lichtblauw? 🙂

Ik ben sowieso een jurkjeslover. Tegenover m’n 4 spijkerbroeken (waarvan ik er maar 2 draag) heb ik wel 20 jurkjes in de kast hangen. Zomers, chique, maxi of mini, dik katoen of dun viscose, print of plain: spaar ze allemaal! Binnenkort staat er een artikel op de planning hoe je het beste jurkje kiest voor jouw figuur (vanuit mijn oogpunt gezien :)). Heb er nu al zin in!

Yours clothing maxi dress

Jarenlang zwoor ik bij een zwarte maxi jurk van H&M. Dat was hem aan te zien, want de gaten vielen erin. Ik begon me ook steeds chiller te voelen in korte jurkjes en die overheersen nu in m’n kast. Dit mede dankzij dit soort broekjes/leggings. Ik vond korte jurkjes totaal geen probleem meer! Maar een mooie maxi in je kast is nooit weg en het fijne van deze lichtblauwe/lila jurk is dat hij vrij chique is. Hij valt strak onder de borsten en heeft een mooi metalen detail op de straps.

De jurk komt bij Yours Clothing vandaan en ik draag een maat 44. Het jammere is dat de ruimte voor de borsten vrij groot is en grote borsten, die heb ik niet 😉 daarom valt hij niet super mooi, maar het valt nog wel te verbloemen. Misschien met wat tissues in de bh 😉 geintje natuurlijk!

De jurk is van een heerlijke jersey stof en daarom kan hij zowel chique als chill gecombineerd worden. Een sandaaltje of een hakje en je bent klaar! Ik droeg hier geen schoenen, dat leek me ook wel es leuk 😉

De sieraden zijn van H&M en de tas is van Parfois.

Deze blogpost is in samenwerking met Yours Clothing.

8 Comments

  1. Ik deel de liefde voor jurkjes met je. Ik heb in totaal twee broeken (1 spijkerbroek en 1 pantalon) en heb zeker wel 25-30 jurkjes in mijn kast hangen. Oeps! 😉 Zo’n maxi-jurk heb ik nog niet, maar lijkt me ook geweldig om te hebben. Wat staat deze je mooi! Het probleem aan de bovenkant herken ik. Bij H&M paste ik laatst een geweldige maxi-jurk, maar ze hadden – zeg maar – niet echt rekening gehouden met mijn cup A, dus dat werd hem niet 😉

  2. Hier ook een jurkjeslover. Dat ie wat groot valt aan de borst was me nog niet eens opgevallen, tot ik het las. Ik vind het gewoon een erg mooi kleedje en die kleur staat je beeldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *