Sorry voor de onafgemaakte post die zondagochtend online kwam! Bij deze de afgemaakte versie 🙂 

Etos heeft haar mooie make-up assortiment uitgebreid met een aantal vernieuwde mascara’s.De Etos mascara’s hebben verbeterde formules, vernieuwde borstels, een prachtige verpakking die helemaal bij de nieuwe stijl past. Laatst ontving ik 3 van deze nieuwe mascara’s en ik testte ze uitgebreid. Je zag ze misschien ook al langskomen op mijn IGTV-kanaal, bekijk de video hier!

De 3 mascara’s hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Ik heb ze beide getest, linkeroog en rechteroog, en maakte het af met de blauwe mascara!

Etos Mascara

Chase me baby

Ik doe altijd 3 laagjes mascara op. Mijn wimpers zijn megablond, evenals mijn wenkies, en daarom hou ik ervan om m’n gezicht vorm te geven met donkere make-up. Mascara doet altijd al heel veel, maar met 1 laagje kom ik er niet.

Chase me baby heeft een zacht, gekruld borsteltje en zorgt voor een subtiel kleurtje aan de wimpers. Ik houd zelf altijd meer van de siliconenborsteltjes omdat daar meer mascara vanaf komt. Hetzelfde ervoer ik met Chase me baby. 3 laagjes was voor mij wel echt het minimum, eigenlijk had ik er voor meer kleur nog wel meer laagjes willen doen. Maar hij krult de wimpers wel mooi en geven uiteindelijk wel een mooie oogopslag.

Fear me fabulous

Fear me fabulous is een diepzwarte, waterproof mascara. Het borsteltje is van siliconen dus das alvast een pluspunt voor mij 🙂 Waterproof bewaar ik eigenlijk altijd alleen voor vakanties maar ik moet toegeven dat ik er de laatste warme weken toch regelmatig naar gegrepen heb. Het is een fijn idee dat je mascara niet wegsmelt na een terrasje in de zon.

Fear me fabulous geeft gelijk veel mascara af. Soms net iets teveel, en moet je even met een ander borsteltje de boel glad trekken. Het is niet dat hij klontert, maar gewoon net iets teveel. Maar met goed afvegen voor je de mascara aanbrengt, is dit probleem verholpen. Na 1 laag heb je al een goede zwarte basis en na 2 lagen ben ik al tevreden! En zeker goed waterproof – onder de douche moet je goed boenen voordat hij er vanaf komt en ook met een sportsessie blijft hij lekker zitten. Ik ben fan!

Remember me always

Remember me always is de blauwe mascara uit deze vernieuwde collectie en geeft een lekkere jaren 90 vibe aan je look. Ik hou ervan! Vroeger droeg ik vaak de blauwe Miss Helen mascara van de HEMA 🙂 Ik vind het grappig dat deze Remember me always heet: is het een knipoog naar vroegah? Hoe dan ook! Ik testte deze mascara over de zwarte Chase me baby & Fear me fabulous en hij dekte beter over Chase me baby. Waarschijnlijk omdat deze van zichzelf niet zo pikzwart is als de waterproof Fear me fabulous, en daardoor komt de blauwe kleur beter naar voren.

Ik vind het heerlijk hysterisch en weet zeker dat hij op een feestje nog wel tevoorschijn gaat komen! Remember me always is er ook in zwart, bruin en in een waterproof variant.

De mascara’s kosten tussen de 3,99 en 4,99.

Wat is jouw favoriete mascara?