Selecteer een pagina

XS REVIEW | DermaSence Solvinea factor 50 zonnebrandcreme

13 juli 2018

Onlangs kreeg ik al de kans om de rijke producten van DermaSence uit te proberen. Lees deze review hier, als je dat leuk vindt! Aansluitend hierop kreeg ik een flinke tube zonnebrand binnen van hetzelfde merk. Ik zit 5 dagen per week op kantoor, dus zoek ik in het weekend zoveel mogelijk de zon op. Ik vertel je niks nieuws als ik zeg dat ik een gevoelige huid heb (duhhhh Margo!). Het is daarom extra belangrijk dat ik me goed tegen de zon bescherm. Ik verbrand altijd als een malle en heb in het verleden vaak te maken gehad met zonne-allergie. Tegenwoordig smeer ik alles 100x in dus deze dingen gebeuren gelukkig niet meer, en voor de veiligheid smeer ik altijd factor 50.

DermaSence Solvinea SPF 50

Ik ben vaak kieskeurig wat zonnebrand betreft. Ik haat het om te plakken en heb liever dat een zonnebrand goed intrekt. Zonnebrand mag wat mij betreft wel altijd een geurtje hebben, ik vind niks zomerser dan de geur van zonnebrand 😀

Ik dwaal weer af.. De DermaSence Solvinea SPF50 is een gel-achtige zonnebrandcreme die makkelijk uitsmeert. Hij is wit, ietwat dikkig van structuur en heeft zeer hoge UV-A en UV-B filters zodat hij hoogwaardige bescherming biedt. Omdat hij ook sheaboter bevat, wordt de huid verzacht en gehydrateerd. Ideaal tijdens een zonsessie, want de zon kan je huid flink uitdrogen.

Bescherming tegen UV straling is, zoals je vast al wel weet, super belangrijk. UV straling veroudert de huid en kan ook nog eens huidkanker veroorzaken – iets wat steeds vaker voorkomt. Vroeger hield ik me niet zo bezig met smeren, maar daar heb ik volop spijt van. Had ik rimpels kunnen voorkomen? Was mijn huid in een betere conditie geweest als ik beter had gesmeerd?

Anyway! Tegenwoordig ben ik een brave smeerder. De DermaSence Solvinea SPF50 is vooral geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté, oftewel de huid die op dagelijkse basis de meeste zon vangt. Ik heb hem getest, maar heb ook m’n vriend ermee ingesmeerd en een vriendin toen we een dagje gingen varen.

DermaSence Solvinea SPF50

De creme is hier in goede aarde gevallen. (Zal ik een flauwe grap maken over de tube in het zand? Nee, beter van niet he ;)) DermaSence is een medisch huidverzorgingsmerk wat sinds een paar maanden op de Nederlandse markt te koop is. Steeds meer apotheken hebben dit fijne merk in hun assortiment en het is ook op diverse sites te bestellen.

Deze tube bevat 150 ml! Het is een flink formaat en ik kan hier nog heel de zomer mee vooruit. Reken maar dat ie meegaat in de koffer naar Spanje straks! Hij kost zo rond de 27 euro.

Ik heb dit product gekregen ter review

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...