TRIPLE OUTFIT | De leukste tops voor de zomer (deel 2)

Zo halverwege mei deelde ik mijne eerste triple outfit met zomerse tops. Ik had deze post al veel eerder willen plaatsen maar ik kreeg de laatste outfit maar niet naar m’n wens gecombineerd. Opeens had ik een idee hoe ik het wilde, maar ik kon maar niet het gewenste kledingstuk vinden. O ja, wel dingen die erop leken, of dingen die absurd duur waren of die juist weer heel cheap oogden… dus nee, dat is hem uiteindelijk niet geworden. Maar goed, hoe dan wel? Aanschouw!

Disclaimer: deze blogpost is gesponsord door Lesara

Outfit 1: Off shoulder top

Sinds ik deze top heb, heb ik hem al wel 10x gedragen. Het is een heerlijke luchtige off shoulder top met een toffe trival print. Hij valt heerlijk rond m’n lijf en heeft lange mouwen, waardoor hij perfect is voor een zomeravond op een terrasje. Off shoulder is echt m’n nieuwe lievelings! Het vereist alleen een goeie strapless bh. Ik combineer het met een short van H&M (die retour is gegaan) en een tasje van Dille & Kamille.

Outfit 2: Pretty in lace

Dit is denk ik de mooiste top die ik ook bezeten heb. Hij is van kant, met lange mouwen en een wijd uitlopende, plisse achterkant die over de billen valt. Op en top chic en hij zit zo lekker. Echt als gegoten! Ik draag hier een XL. Samen met een jeans, of juist een mooie nette pantalon: je kan er meerdere kanten mee op. De tregging is een ouwetje van H&M en de schoenen zijn van Tamaris. Het tasje is van Primark.

Outfit 3: Crazy kaki

Dit was dan de blouse die ik niet kon combineren. Tuurlijk, ik draag hem wel eens op een jeans ofΒ  op een zwarte broek, maar dat kan iedereen bedenken πŸ˜‰ Ik wilde graag een tijgerprint rok! Maar zoals ik al eerder vertelde: Mission Impossible. Deze maxirok van Charlotte Russe kocht ik afgelopen zomer in Amerika en opeens dacht ik: maar dit kan ook! En inderdaad, dit is een leuke combi gebleken. Ook deze blouse is een XL en kan prima mee in de herfst en de winter.

Alle tops zijn van Lesara en heb ik gekregen

6 Comments

  1. Vooral die kanten top vind ik on-wijs mooi! Maar ook de andere twee staan je super. Leuk om te zien hoe je de tops hebt gecombineerd! Dat doet me er meteen ook aan denken dat ik eigenlijk nog een leuk shortje nodig heb voor deze zomer πŸ™‚

  2. Ik vind de laatste 2 tops het mooist en vooral de laatste outfit het leukst. Die top staat heel leuk bij die rok en de kleur groen vind ik ook mooi. Staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *