OUTFIT | Plussize bruiloft #5: In the hills

Fun fact: deze outfit is echt gefotografeerd op een bruiloft, een halfuur voordat de ceremonie begon! Of nou ja… zou beginnen. De celebrant had zich even vergist in de tijd en arriveerde ietsiepietsie te laat. Hierdoor begonnen we met de borrel in plaats van met de ceremonie. Je hoorde niemand klagen, want iedereen begint z’n middag graag met prosecco en chocolate chip cookies! Dit geheel terzijde… vandaag presenteer ik u deze dromerige Lovedrobe Luxe dress, een parel van een jurk en een ware aanwinst in m’n kledingkast.

lovedrobe luxe

lovedrobe luxedress

Deze schitterende prinsessenjurk komt uit de wat duurdere collectie van Lovedrobe. Deze jurken zijn speciaal voor ‘feesten en partijen’, in het Engels beter bekend als ‘occassionwear’. Hier vind je allerlei korte en lange feestjurken, de ene nog mooier dan de ander. Kant, parels, kristalletjes en tule: ik waande me een ware Disney princess in deze Lovedrobe Luxe jurk. De meeste jurken zijn niet stretchy, dus size up als je een comfortabele avond wil.

Zoals ik vorige week ook al zei, ben ik zeker geen hakkenmens dus ik droeg mijn Primark sandaaltjes. Deze pasten er perfect bij (en dat terwijl ik deze sandaaltjes al een tijdje in huis had!) en voor het tasje geldt hetzelfde. Simpel maar doeltreffend, en een goede match!

Lovedrobe luxe

Ik vond het niet per se een dansbare jurk, dus voor in de avond had ik een andere meegenomen en ook iets comfortabelere schoenen. Sandaaltjes zijn fijn, maar o zo plat en dat ga je op den duur wel voelen. 🙂 dus ‘s avonds werden het lekker sneakers en een korter jurkje! Die zie je in de volgende bruiloft outfit… de laatste alweer van dit seizoen! Nu al zin in volgend jaar, haha!

Zag je m’n andere plussize bruiloft outfits al?

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #1: de kanten jurk

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #2: het bloemige pak

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #3: 3x de tulen rok

OUTFIT | Plussize bruiloft #4: fancy a flower?

9 Comments

  1. Deze jurk is echt ge-wel-dig! Wat zie je er prachtig uit zo. Perfect voor een bruiloft! Nu vind ik het bijna jammer dat ik geen bruiloften op de planning heb staan, zodat ik ook een keer zo’n luxe gelegenheidsjurk kan uitzoeken 😉

  2. Wauwww echt een hele mooie jurk meis, hij staat je prachtig! Lijkt me heerlijk om je als een prinsesje te voelen met zoiets moois haha. <3 Ik ben benieuwd naar je kortere dansjurk!

  3. Wat hebben jullie veel bruiloften! Of lijkt dat maar zo? Wij hadden er dit jaar 1 en ik verwacht dat dat voorlopig weer de laatste is 🙂 erg mooie jurk, heel sprookjesachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *