Afgelopen weekend waren we, zoals je misschien al op mijn Instastories hebt gezien, op een bruiloft in Ierland. Vrienden van ons gingen trouwen op een glamping in Slane, even buiten Dublin, en uiteraard werd dat groots gevierd! Wedding season is uitgebreid geopend wat mij betreft 🙂

Bruiloften zijn altijd een goed excuus om op zoek te gaan naar een nieuwe jurk of jumpsuit, pumps of sandalen: it’s shopping time!Een plussize bruiloft outfit hoeft niet moeilijk te zijn, als je weet waar je moet shoppen.

Het leuke van dit weekend was dat de gezelligheid op vrijdag al begon: een barbecue met alle gasten zodat ze alvast kennis met elkaar konden maken. De bruid en bruidegom komen respectievelijk uit Engeland en Nederland en hebben in hun leven al veel vrienden gemaakt over de hele wereld, dus het was een bont gezelschap. Zaterdag overdag was de ceremonie en ‘s avonds het feest. Je weet wat dat betekent: heel die koffer vol met jurken!

Ik nam meerdere mee zodat ik opties zou hebben. Vandaag laat ik je alvast 1 optie zien: een mooie overhemdjurk van MS Mode, die tot op de knie valt – errrg fijn!

plussize bruiloft

De lichte jurk in een soepel vallend model heeft een hip bloemenprintje. De jurk valt recht naar beneden maar heeft een ceintuur in het midden voor een optisch effect. Aan beide zijden heeft hij een split wat hem speelser maakt. Hij schijnt ietwat door, ik vind het dan prettig om er een hemdje onder te dragen.

De jurk is helaas uitverkocht op de website van MS Mode, maar op Wehkamp hebben ze hem nog wel in meerdere maten beschikbaar! Of check de andere toffe jurkjes van MS Mode van bijvoorbeeld de Dress to Impress lijn.

De schoenen die ik draag heb je al veel vaker gezien en zijn van Tamaris. Ik heb niet veel pumps omdat ik er altijd snel pijn in m’n voeten van krijg. En ik kan er niet goed op lopen, haha! En dan vind ik het zonde om een hele collectie samen te stellen, alleen voor de foto’s… toch? Dus ja, daar zijn ze weer. 🙂 De lipgloss is een metalic variant van The Body Shop en paste hier perfect bij!

Check mijn plussize bruiloft outfits van vorig jaar:

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #1: de kanten jurk

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #2: het bloemige pak

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #3: 3x de tulen rok