Binnenkort lanceert The Body Shop een zoete toevoeging aan hun bananenlijn: een Body Yogurt, een Body Butter & een Shower Gel! Ook komt er een leuke Banana Kit op de markt, waar je het setje producten kan kopen met een tof bananenvormig toilettasje en een roze badmuts met banaantjes. Te gezellig en met deze zoete geuren ben je helemaal klaar voor de zomer.

CommunityTrade

De bananenproducten van The Body Shop zijn verrijkt met CommunityTrade bananenpuree uit Ecuador. Echte banaan dus, geen gemaakt geurtje! De bananen die hiervoor gebruikt worden zijn niet goed genoeg om verkocht te worden aan de winkels – hieraan worden vaak cosmetische eisen gesteld – maar daarentegen zijn ze perfect voor dit gebruik. De boeren ontvangen hiervoor gewoon een eerlijke prijs.

In Ecuador heeft The Body Shop al meer dan 10 jaar een samenwerking met de El Guabo organisatie. Deze fairtrade organisatie verbetert het werk- en leefklimaat in het zuidwesten van Ecuador. De bananen worden organisch geteeld en de producten die The Body Shop van de puree maakt, zijn 100% vegan. Win win!

Go Bananas Body Butter

De body butter is een aanvulling aan de bestaande bodybutterlijn, en ruikt echt exact naar bananensnoepjes. Ken je die nog, van Haribo? Zo zoet dat het glazuur van je tanden springt als je het eet 😉 Gelukkig smeer je deze goed voedende bodybutter op de huid die wel wat extra voeding wat gebruiken, en kunnen je tanden er buiten blijven!

De body butters zijn altijd rijk qua structuur en blijf je echt als een laagje op de huid voelen. Ik vind de butters daarom geschikter voor in de winter, terwijl de Yogurts het met deze warme dagen erg goed doen!

De Body Butter kost € 17

Go Bananas Body Yogurt

De Yogurts staan bekend om hun snel intrekkende eigenschap. De gel-achtige structuur zorgt ervoor dat je je binnen 15 seconden na het aanbrengen al kan aankleden. Heerlijk voor de haastige ochtenden 🙂 Na een weekendje zonnen en smeren, en dagen in de airco doorbrengen is m’n huid wel toe aan wat extra hydratatie. Ik vind de zoete Body Yogurts perfect voor dit warme zomerweer, zodat je niet heel de tijd zit te plakken in je kleding/op de bank/onder je dekbed 🙂

De Body Yogurt kost € 10

Tip: zet de Body Yogurt in de koelkast, dan brengt hij nog fijner aan en geeft het je huid lekker verkoeling.

Nog even geduld totdat dit heerlijke pakketje in de winkel verschijnt! Wat vind jij de lekkerste geur om te dragen in de zomer?

Deze producten heb ik gekregen ter review