Ik ben echt een badpakkenlover. Hoewel er incidenteel ook wel eens een tankini in m’n kast beland, gaat m’n voorkeur toch altijd uit naar een mooi badpak. Op social media zijn er een hoop zelfverzekerde, volle vrouwen die vol trots in hun bikini poseren. Schitterend, absoluut! Maar niet iedere curvy vrouw voelt zich prettig in een bikini en voor die vrouwen heeft Hunkemöller tegenwoordig ook grote maten badpakken. Ik laat je een prachtig badpak zien, voor de perfect black & white zomerinspiratie!

Hunkemoller badpak

Hunkemoller Dusk badpak

Dit badpak is speels door de doorkijkjes op de buik en tussen de borsten. Het mooie contrast tussen zwart en wit maakt het net wat minder saai dan een plain zwart badpak. 🙂 Uit eigen ervaring weet ik dat de badpakken van Hunkemöller lang meegaan. Ik heb al jaren een leuk badpak met een tropische print die nog steeds mooi is, ook na zwemmen in het zwembad. Hij is nog niet verkleurd, dat vind ik echt een groot pluspunt!

Momenteel is er flinke sale (waar niet?) en kan je je badpakken en grote maten bikini’s voor een mooie prijs scoren!

Uit de Doutzen collectie zie je hier een toffe ronde handdoek! Ook uit de Doutzen collectie komt dit kleine rugzakje. Handig voor je zonnebrand, een flesje water en je zomerjurkje. Meer gaat er niet in 😉

De slippertjes zijn van Primark en het rode broekje is van H&M. De zonnebril komt van AliExpress.

Ben jij een bikini-fan of draag je ook graag een badpak?

Dit is een gesponsorde blogpost.