Selecteer een pagina

Dit is voor mij de enige oplossing tegen schurende bovenbenen | UPSA broekjes

27 juli 2018

Het probleem in de zomer van veel vrouwen, curvy of niet: schurende bovenbenen. Een rokje, jurkje of kort broekje: die sexy dijen komen elkaar bij elke stap weer tegen. Tips in overvloed op het internet, maar voor mij werkt er maar 1 ding en dus zit m’n koffer elke zonvakantie vol met de korte leggings. Ik geloof niet in sprays of zalfjes die het schuren tegengaan. Hoewel ik heus wel positieve reviews heb gelezen, lees ik ook vaak dat je het na een paar uur opnieuw moet aanbrengen en daar ben ik niet zo’n fan van. Ik ontving laatst een broekje van UPSA en dit is het meest comfortabele broekje wat ik in jaren heb gedragen!

Ik hou sowieso van leggings. Ik vind panty’s niet comfortabel en die komen dan ook echt alleen met een feestje uit de kast. Ik draag graag leggings onder een jurkje of rokje in 3 seizoenen van het jaar, maar in de zomer is dit toch wel echt too mucho. Leggings gaan nooit zo lang mee en zodra er ergens een gat in viel, knipte ik hem kort zodat ik hem onder jurkjes kon dragen. Een groot nadeel: ik ben niet zo zorgvuldig, dus ik knipte vaak scheef. Als gevolg daarvan liep ik de halve dag in een winkelcentrum het pijpje van m’n rechterbeen naar beneden te trekken want damnnnn dat is irritant! Plus, rafelende naden én vaak net iets te lang, zodat ze onder je jurkje vandaan komen.

UPSA broekje

Ik geef hier niet zoveel om, want het boeit me niks dat mensen zien dat ik een broekje draag. Schurende benen is iets waar heel veel mensen last van hebben, dik of dun, man of vrouw – maar toch is dit toch nog een soort taboe. Gelukkig schrijven steeds meer curvy bloggers over dit onderwerp, ik schreef 2 jaar geleden ook al over de bandalettes. Toch is er niks zo comfortabel als een broekje!

Vorig jaar vond ik online een katoenen fietsbroekje. Dit voldeed, maar 1x wassen en zelfs de Baby Born van m’n nichtje kon hem niet meer aan. Toen kwam ik UPSA tegen, en na leuk contact met Lilian vertel ik graag aan iedereen dat UPSA het broekje is wat je nodig hebt deze zomer!

UPSA, hét broekje voor onder je jurkje

Of het jurkje nou lang of kort is, ik draag er altijd een broekje onder. 20 graden of 30 graden, ook dat maakt me niet uit. Ik vind het gewoon heel comfortabel. Ook afgelopen weekend op de bruiloft, waar ik een lange jurk droeg (volgende week outfitpost online!) droeg ik dit huidskleurige broekje van UPSA eronder. De pijpjes kruipen niet op en zijn precies lang genoeg zodat het comfortabel blijft. Ik draag een XL (maat 42-44) en ze vallen goed op maat. Op de fiets waaien m’n korte jurkjes altijd wat omhoog, en het broekje voorkomt ook dat ik inkijk heb. Fietst toch een stuk prettiger de Erasmusbrug op!

De broekjes kosten 22,95 en het pakketje past door de brievenbus. Voordat ik op vakantie ga ga ik ook zeker een zwarte bijbestellen zodat ik even vooruit kan! De UPSA broekjes zijn er in 6 verschillende kleuren en gaat tot en met maat XXXL.

Het jurkje wat ik draag is van de Conscious collectie van H&M (ik draag maat 46 omdat de mouwen van 44 veel te strak zaten. Een duidelijk voorbeeld van shop your shape & not your size!). De schoenen kocht ik in de sale bij Reebok (model Classic Club C 85 patent) en de zonnebril kocht ik voor een prikkie op AliExpress. Al zoveel complimenten over gehad, I love it! 😀 Hysterie ten top.

Heb jij ook last van schurende bovenbenen en wat is jouw oplossing hiertegen?

 

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...