Deze week wordt er weer heerlijk zomerweer voorspeld! M’n garderobe is er zo goed als klaar voor, m’n humeur is er klaar voor en ook m’n accessoires zijn helemaal summerproof! Vandaag is het weer tijd voor een zomerse outfit en praat ik je bij over al m’n zomerse favorieten van dit moment!

Favoriete zomeroutfit

Zal ik dan beginnen met het meest voor de hand liggende? Dit jurkje is helemaal mijn ding! Hij is van MS Mode, waar ze hem niet meer in mijn maat hadden, maar op Wehkamp gelukkig nog wel! Ik draag een 42/44 en dat is perfect voor deze wrapdress.

Ik combineer het hier met m’n nieuwe lievelingstas. Dit soort tasjes zijn, samen met de bamboo varianten, een veel gezien item deze zomer. Groot of klein, met tekst of met leren band: je ziet ze in alle varianten en ik vind ze allemaal even leuk!! De pompoms zijn van AliExpress.

Ik kan totaal niet op hakken lopen, maar deze plateauslippers met hakje zijn een heel ander soort – het soort waar Margootje wel op kan lopen! Omdat ze een plateautje hebben krijg ik helemaal geen pijn in m’n voeten en loopt het veel makkelijker. Samen met de panterprint hoofdband en gele kralenoorbellen ben ik toch wel effe helemaal on trend deze zomer. Alles komt bij My Jewellery vandaan! #gekregen

Favoriete tunes

Ik heb altijd een paar nummers die ik grijsdraai, het liefst achter elkaar. Momenteel luister ik graag naar No place in mind van Justin Nozuka. Ik ontdekte deze in februari in een fijne Easy Acoustic playlist op Spotify, maar ben hem nog steeds niet zat. Dat gitaarspel, die gevoelige stem, heerlijk! Het nieuwe hitje (met hilarische clip) van John Mayer, New light, staat ook in m’n persoonlijke favorieten op dit moment. Ook Phlake met Gone hoort hierbij, en Ed Sheeran met Happier.

Sorry, die moest even hahaha!

Maar als we het dan over de minder dramatische liederen hebben, zijn 5 Seconds of Summer met Youngblood zwaar favoriet, evenals Answerphone van Banx & Ranx met Ella Eyre. Ook Shawn Mendes, Selena Gomez en Kygo mogen bij mij met alles aankomen, ik vind het toch wel leuk. Ik bounce wel lekker verder!

Favoriet zomerfruit

In de zomer kan je mij enorm gelukkig maken met wilde of platte perziken. Vooral wanneer ze net op de grens zijn van overrijp worden, zo zoet en sappig op dat moment, mmm! Een heerlijke verse ananas of een bak kersen kan je me ook altijd voorschotelen. Mandarijntjes zijn altijd maar heel kort in het jaar écht heel lekker, en die periode is helaas alweer voorbij. Het waren 2 geweldige dagen 😉

Favoriete zomerse recept

Momenteel zijn we allebei erg into een zelfgemaakte pizza. Ik koop dan zo’n bodem op een rol en beleg hem met verse pestospread (1 eetlepel per persoon), een bolletje mozzarella en een lekkere hamsoort, zoals Jamon Crudo of parmaham. Echt hemels en supereasy. Wel even die warme oven aan, maar als dat alles is… 🙂

Wat is jouw lievelingsaccessoire deze zomer? 

Deze blog is in samenwerking met My Jewellery