Hey y’all! It’s been a busy week en er werd even weinig geblogd. Ik heb genoeg klaarstaan en genoeg te delen, maar ik had het druk met uhhh… in de zon zitten, sporten, beetje serie kijken… je kent het wel, het leven in de zomer, haha! Maar ik had nog steeds deze outfit met jullie te delen, dus vandaag is het een heuse palazzo party!

Op Instagram liet ik al vallen dat dit niet mijn lievelingsoutfit is. Ik had verwacht dat de palazzo pants me heel anders zouden staan. Ik heb zelfs een maat groter genomen voor het gewenste effect maar ik word er nog steeds niet happy van. Ook de combi met de top werd hem helaas niet… toch waren de reacties niet geheel negatief dus daarom verschijnt hij alsnog op de blog! En er komt zeker een rematch voor deze broek van Lovedrobe (samenwerking).

De top is van Mango en de hoed kocht ik ooit in een Franse supermarkt 🙂 Heb je nog goede tips voor een herkansing voor deze broek? Zowel qua top als qua schoenen, alle tips zijn welkom!

Fijn weekend en ik beloof dat de volgende outfit succesvoller is 😀