DRKS sieraden

DRKS sieraden

Waar ik vroeger niet genoeg oorbellen en kettinkjes kon hebben, ben ik tegenwoordig steeds selectiever. Ik hecht nu meer waarde aan een mooie kwalitatieve set oorbellen dan dat ik 10 paar bij een keten zoals H&M koop. Ik ben ook heel blij dat ik deze prachtige gouden set van DRKS heb mogen toevoegen aan m’n bescheiden collectie 🙂

DRKS sieraden

Ik draag hier de gouden set met zirkonia’s uit de Daily Luxury collection. De insteek van deze set is dat ze prachtig passen bij een chique outfit, maar ook zeker niet misstaan bij je outfit naar werk. Ik draag vandaag de ketting bij een lichtblauwe jeans en een gestreept bloesje, kan prima! En vorige week droeg ik de oorbellen naar een etentje, waar ik een jurkje met een print droeg. De complete set is voor een dagelijkse outfit te chique (vind ik), dat past beter bij een gala of een bruiloft.

De zirkonia’s schitteren en hebben precies de juiste hoeveelheid bling.

DRKS is een online shop (maar ze hebben ook een showroom in in Nijmegen) met de prachtigste sieraden in goud, zilver en rosegoud. De sieraden van DRKS zijn perfect voor bride-to-be’s, maar ze hebben ook sets voor moeders & dochters of gewoon voor alledag! De eyecatchers zijn wel echt de haarsieraden en rugkettingen.

Ik draag een top van Lesara (binnenkort in een outfit te zien!). Check de shop van www.drksonline.com voor de gehele schitterende collectie.

Ik heb deze sieraden gekregen.