Selecteer een pagina

TRIPLE OUTFIT | De leukste tops voor de zomer (deel 1)

15 mei 2018

De afgelopen winter heb ik enorm truien gehamsterd. Die enorme stapel truien op m’n plank viel constant om, zo topzwaar was-ie. En hoewel ik genoten heb van het cocoonen, kwam ik er vorige maand achter dat ik amper nog tops in de kast had liggen die geschikt zijn voor het warmere lenteweer. Ik moest op jacht naar tops, dat is duidelijk! In deel 1 van de drieluik: De leukste tops voor de zomer! show ik je 2 aanwinsten van Primark en 1 van H&M.

Misschien had je het al gezien, maar mijn Instagramstijl is gewijzigd. Ik focus me nu alleen op outfits en dagelijkse inspiratie voor de curvy vrouw. Ik merk dat ik uit dit, en uit de reacties op de outfits, de meeste positieve energie haal. Plus, ik krijg er een enorm strakke feed door en de Instafiel in mij vindt dat toch wel errug mooi 😉 Ik vind het nog steeds leuk om er verhaaltjes bij te vertellen, zoals ik altijd al deed. Aan de inhoud verandert niks, aan de plaatjes wel! 

Outfit 1: Retro vibes

Deze outfit was al te zien op de feed de afgelopen week! Ik schoot deze outfit op Hemelvaartsdag, en de avond ervoor had ik m’n wimpers laten liften. Ik mocht 48 uur geen oog make-up dragen en voelde me dus wel een blotebillengezichie. Gelukkig matchte deze huge-ass zonnebril goed bij het leuke, luchtige bloesje wat ik diezelfde ochtend bij Primark kocht.

Het bloesje is ietwat kort en valt nogal open. Ik houd niet per se ‘show it all’, dus ik draag er bescheiden een topje onder. En met een high waisted jeans eronder kan het bloesje prima. De broek is van MS Mode en droeg ik ook al eerder, hier en hier. De zonnebril komt ook bij Primark vandaan maar kocht ik al in de winter, en de oorbellen… geen idee meer! De hakken zijn van Tamaris en draag ik alleen in outfitshoots, want verder kan ik er niet op lopen 😉

Outfit 2: In full bloom

Ik kwam eigenlijk pas achter het feit dat ik 2 tops had gekocht met een strik, toen ik eenmaal thuis was. Shit, had ik er nou maar 3 gekocht! Dan was gelijk m’n thema rond. Op zaterdag heb ik nog verwoed gezocht in de stad naar tops met strikken die niet teveel leken op wat ik al had. Je raadt het al: mission impossible. Dus ik besloot het thema overboord te gooien en die strikken gewoon lekker toeval te laten zijn. Genoeg strikken in de winkels, dat is zeker een trend deze zomer! Maar iets zonder streepjes of zonder bloemen? Neh-eh.

Deze top is uiteraard ook van de Primark. Hij valt erg kort en bevat 0 stretch. Ik heb hem 2 maten groter genomen dan normaal, maar alsnog is hij naveltruitjest33lo #msntaal. Maar kort is trendy (niet voor 30+, obviously) dus wederom kan je hier maar beter een hoge broek bij dragen. Tenzij jouw navel geen echoput is en je er geen probleem mee hebt die te showen, natuurlijk.

Broek is een chino van H&M en ook deze kleine schoentjes kocht ik dit voorjaar voor maar 3 piek bij ome Hennes. Het tasje is van Pull & Bear en de bril van Charlie Temple.

Outfit 3: Summer in the city

Terwijl ik dus zaterdag op jacht was naar een ander gestrikt shirtje. liep ik tegen dit toffe shortje aan bij C&A. Dacht jij: dit is een rokje? Don’t be fooled! Het is een heerlijke, wat langere short van zacht katoen, met wat fladders aan de zijkant waardoor het op een rokje lijkt. Ik vind dit een perfect broekje voor mij! De taille is elastisch – ik kocht een maat 44, maar volgens mij had een 40 ook nog wel gekund, zo elastisch is-ie! Maar goed, mocht er eens een uitgebreide bbq voorbij komen, hoef ik in ieder geval niet m’n knoop los te maken 😉

Maar het gaat hier niet om broekjes, het gaat hier om tops. Focus Margo! Dit is een zachtroze top met een lichte vlindermouw. Bij de borsten zitten coupenaden, wat de top een mooie vorm geeft terwijl hij niet strak rond het lijf valt. Ik zag zaterdag dat deze top er in veel meer printjes en kleurtjes is bij H&M, dus ik ga er zeker nog wat bij halen. De slippertjes zijn van Primark, evenals de tas.

Het licht was gisteren errrrug fel. Daarom zijn deze foto’s heel anders dan de rest. Maar het heeft toch wel wat, vind je niet? Zo met de Kop van Zuid op de achtergrond.. lekker urban! 😀

Volgende week heb ik een hele toffe outfit, maar over 2 weken komt deel 2 van de tops met ook weer allemaal items waar je blij van wordt. Ik word er in ieder geval super happy van – de foto’s maken vind ik te gek met dit zomerweer, maar ook de wintertruien opbergen en m’n garderobe uitbreiden met tops stemt mij zeer gelukkig 😀

Wat is jouw favo outfit van deze 3 leukste tops?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...