Zomerjurkje van Shoeby

OUTFIT | Summer haze

Zomerjurkje van Shoeby

Het zomerjurkje van Shoeby kocht ik gisteren in een opwelling. Ik had een fashioncheque die gaten in m’n zak brandde, en het was potverdorie lekker weer dus ik wilde een nieuwe outfit. Ik was in Puttershoek, bij familie, en omdat ik geen zin had om heel de middag op een verjaardag te zitten in een spijkerbroek toog ik naar Shoeby.

Ik paste er diverse jurkjes (waarbij de maatvoering 1 grote grap was – sommige jurkjes kwam ik niet eens in XXL, en dit is een maat L. Logica?) en dit was de winnaar! Hij kostte 50 euro en is van een heerlijk, loszittend katoen. De mouwtjes zijn wijd, love it, en er zitten leuke details in de mouwen.

Het is nog niet warm genoeg dat ik last heb van de bekende chub rub, dus de blote benen waren volop aanwezig. Moet je nagaan als ik een beetje een tan heb, hoe leuk dit kleurtje dan staat <3

De schoentjes zijn van Bristol en droeg ik ook al in deze outfit. Ik draag een vintage gouden horloge van Quartz. De oorbellen zijn van Accessorize en kocht ik ongeveer 12 jaar geleden in Londen. Oude wijven alert! 😉

Vandaag wordt weer een heerlijke dag dus ik ga lekker buiten trainen en nog wat verhuizen bij de oma van m’n vriend. Hopelijk vanmiddag nog een beetje in het zonnetje zitten. En hoe ziet jouw zondag eruit?

Liefs!

4 Comments

  1. Je hebt groot gelijk: soms heb je zo’n fijn kledingstuk gewoon even nodig! En dit jurkje staat je super! Ik kan me voorstellen dat het heerlijk zit op een zonnige dag als vandaag 🙂

  2. Leuk jurkje, lijkt me heerlijk zitten met dit warme weer! Ik heb net nog even in de zon gezeten, maar smolt een beetje weg dus ben weer naar binnen gevlucht 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *