Hehe, als ik denk aan dot dot dot denk ik altijd aan de film Mamma Mia. Eigenlijk een bloedirritante, mega-overdreven geacteerde film (het is een beetje musical-esque) maar stiekem vind ik het heerlijk om deze te kijken. Ik houd van ABBA, ik houd van Meryl Streep & Colin Firth, dus how can I resist it? Er is zo’n hele irritante scene dat Amanda Seyfried het dagboek van haar moeder voorleest en elke keer iets sexy’s voorleest met het zinnetje “dot dot dot”. Dus ja. Dot dot dot. De polkadot. Wat een bruggetje, een gemiddelde radio DJ zal trots op me zijn.

Afgelopen weekend was het Pinksterweekend en voor velen betekende dat een extra dagje vrij! Zo ook voor mij – ik hield de maandag vrij, zodat ik het weekend bomvol kon plannen met allerlei leuke dingen! Die dingen begonnen vrijdag al. Ik ging naar Rrrollende Keukens met 2 vriendinnen, waar de wijn lekker was maar de temperatuur koud. Daarom belandden we vervolgens in Thoms om een paar dansjes te wagen in de kelder. Rond 2 uur lag ik in bed om zaterdag alweer vroeg uit de veren te springen voor de Royal Wedding! Samen met een vriend en vriendin keken we, onder het genot van een brunch met smoothie (geen prosecco), hoe Harry en Meghan elkaar eeuwige trouw beloofden. Wat was het mooi he? En wat zag iedereen er schitterend uit.

Verderop die middag vertrok ik naar m’n broers huis om daar quality time door te brengen met m’n neefje en nichtje! M’n vriend was een weekend weg dus ik zocht elders de gezelligheid op, dat is veel leuker dan alleen thuis zitten! Ik heb met Playmobil gespeeld, Disneyfilmpjes gekeken, we hebben hard gelachen om de Instastories filters en uiteraard was ik “ziek” en werd ik beter gemaakt met plakband op m’n voorhoofd en plastic drilboren in m’n oren. Als je daar niet beter van wordt… 😉

De volgende dag sliep ik gigantisch uit, dat had ik al in maanden niet meer gedaan! Dat alleen slapen heeft toch wel wat he 😉 Ik tikte een blog, deed een korte workout (te warm voor een lange!) en stapte weer in de auto om naar Lesley te gaan. Met Mimi erbij bezochten we de Pinksterbraderie, aten we een frietje, maakten we deze leuke foto’s en kookten vervolgens samen een nachoschotel. Klinkt al als een prima dag, toch? Maar toen ging ik nog naar vrienden in een ander dorp en dronken we daar op het terras nog wat drankjes. Net als je dacht dat het niet gezelliger kon 😀

Ook de volgende dag werd ik lekker laatst wakker met Poes op m’n voeteneind. Ik keek een paar afleveringen van Dynasty en toen was m’n vriend er alweer! Ik perste er nog een HIIT-training uit en plofte vervolgens op de bank met Bad Moms en een lekker stokbroodje. Samengevat? Het was een superleuk weekend vol gezellige mensen en leuke dingen. Blij ei hier!

De outfit

Ik draag een jumpsuit van MS Mode (gekregen). Het is een heerlijk luchtig ding, gemaakt van 100% viscose en een beetje elastiek in de taille. Hij valt precies op maat, ik draag hier een 44. In de taille zit een koordje waardoor je hem een beetje kan laten bloezen. Hij heeft een overslag met drukknoop en ook in de nek zit een knoopje. MS Mode heeft ook deze broek en top los, zodat je lekker de polkadot kan combineren met een andere print of opdruk. Prints mixen is helemaal hip!

De slippertjes met pareltjes zijn van Primark en de oorbellen kocht ik in Spanje bij de Mango.

De foto’s zijn gemaakt door Lesley.

Heb jij al een jumpsuit in je kast hangen voor de zomer?