Wat sieraden betreft, hou ik het altijd bij oorbellen en incidenteel een kettinkje. Ik heb vorig jaar op Valentijnsdag een schitterend Swarovski setje gehad. De oorbellen waren rosé goud met kristallen, en het dunne kettinkje paste hier perfect bij. Dit setje draag ik nog heel vaak bij speciale gelegenheden. Toen Lucardi mij vroeg om iets moois uit te zoeken in hun webshop, koos ik uiteraard sieraden die hier bij pasten. Ik breidde mijn stash uit met wat armcandy: een retro horloge van Casio én een mooi cadeautje voor mijn liefste moeder!

Retro Casio horloge

Sinds ik dagelijks m’n Fitbit draag, ben ik gewend aan iets om m’n pols te hebben. Finally, na al die jaren! Ik had al langer een oogje op een retro model horloge, maar ik vond maar geen gelegenheid om zoiets voor mezelf te kopen. Nu mocht ik er 1 uitkiezen en dat werd dit Casio model, wat goed past bij m’n Swarovski setje!

Retro Casio horloge

Dit is de extra grote variant van het normale Casio horloge. Het model is van staal en je hoeft geen schakels te verwijderen, omdat je het sluitinkje kan schuiven. Ik herinner me nog goed dat m’n vader vroeger ook zo’n horloge had, en het geluid van de sluiting was zo’n herkenbaar geluid voor mij! Echt grappig wat voor dingen je onthoudt van vroeger.

Rosé gouden armbanden

Dit weekend is het moederdag en als je nog inspiratie zoekt, kan ik je zeker aanraden eens bij Lucardi langs te gaan. Ze hebben prachtige cadeausets met horloges, armbanden, ringen, oorbellen en nog veel meer! Ik vond het heel leuk om eens iets heel moois voor m’n moeder uit te zoeken. Vaak zegt ze: “Doe maar wat voor in de tuin!” maar dit keer heb ik het expres niet gevraagd. Mooie, rosé gouden armbanden waren een leuke verrassing voor haar verjaardag vorige week.

Lucardi armbanden

De armbanden komen in een chic, en een voor Lucardi herkenbaar doosje. Ik kon niet wachten tot Moederdag om het cadeautje te geven, dus dan wordt het waarschijnlijk wel iets voor in de tuin 😉

Wat ga jij je moeder geven aankomende zondag?