Vorige week werd ik dan toch echt 30 jaar en op de dag zelf besloten Lesley en ik dat er nog wel even een birthday-outfit geschoten moest worden! Lesley nam Mimi mee naar Rotterdam en na een slaapverwekkende fles trokken we naar een locatie die ZO fotogeniek is, dat we hier zeker nog een paar keer naar toe gaan.

Maar ondertussen zijn we alweer een verjaardag verder en vandaag viert mijn lieve moeder haar 64ste verjaardag! Ze ziet er geen dag ouder uit dan 45 en gedraagt zich ook nog net zo. Altijd in de weer, werk, vrijwilligerswerk, oppassen op m’n neefje en nichtje: een moeder om trots op te zijn. Ik ben blij dat jij m’n lieve mama bent! <3 Vanavond gaan we met z’n allen samen eten en heb ik een mooi cadeautje voor haar. Ik heb er nu al zin in!

Het voorjaar is altijd een periode vol feestjes en leuke dingen. Koningsdag is aanstaande vrijdag en al voor de 6de keer op een rij bezoeken we Oranjebitter, het leukste feestje van de stad! Hier kijk ik enorm naar uit & de dag erna hebben we het vrijgezellenfeest van een goede vriendin. Dat betekent rustig aan met de drankjes vrijdag, want anders komt het niet goed op zaterdag. Ben ook geen 20 meer… 😉

Footway

1 ding weet ik zeker: ik trek oude schoenen aan en niet deze mooie pareltjes van Adidas, mijn nieuwe Stan Smith in hele lichte lila kleur. Ik mocht deze uitkiezen van Footway  en ik was al een tijdje gek van die platform schoenen – dus deze orchids  moesten er komen! Ik ben ze momenteel nog aan het inlopen en ik ben er heel zuinig op, want ze zijn o zo besmettelijk. Het zijn wel ‘beutels,’ zoals mijn moeder ze zou noemen. Grove schoenen en niet per se charmant.. maar wel heel fashionable verantwoord 🙂

De jurk die ik draag is van Lesara en mocht ik ook uitzoeken – de oorbellen zijn van H&M, evenals mijn tas. Kleurrijk outfitje zo he? De jurk is wel synthetisch dus ik begon er vrij snel in te zweten. In de afgelopen warme week niet heel succesvol, maar ik kan me voorstellen dat ik deze jurk nog vaak ga dragen in het najaar.

Dit was het outfitje weer van vandaag! Fijne woensdag loves!