Ik moet wat bekennen: ik ben in een hele korte tijd goed verslaafd geraakt aan het nieuwe seizoen van Temptation Island. Gisteren bekende ik dit al op Instagram en zoals ik al verwacht had, waren er velen met mij. Een tijdje geleden keek ik aflevering 2 op tv en ik dacht: waar kijk ik in godsnaam naar? Dus ik zette het af. Maar door alle filmpjes op Facebook en de commentaren op Twitter en zelfs voor verhalen van collega’s, was ik getriggerd. Dus ik maakte en nieuw Videoland account aan en in een paar dagen ben ik hooked. Mijn 2de Paasdag bestond dus voornamelijk uit het genieten van Megan & Joshua, me ergeren aan de arrogantie van Mezdi gillen om de uitspraken van… nou ja, iedereen.

Maar dat was natuurlijk niet mijn gehele Paas! Eerste Paasdag bestond voornamelijk uit nuttige dingen: we begonnen met sporten. Het was een beetje regenachtig, maar toch trokken we naar m’n favoriete buitensportpark en maakten er een korte, maar hevige sessie van. Ja, spierpijn is aanwezig vandaag! We zetten een IKEA kastje in elkaar, ik maakte schoon, hij ging plinten opnieuw leggen – de vorige bewoners van ons huis hadden het nogal habbiebabbie geplakt en alles was van de muren gekomen – en lekker eten samen.

Didi jurkje

2de Paasdag bestond uit een heerlijke brunch met mijn familie. Veel kusjes geven aan m’n neefje, en mezelf misselijk eten aan brownies en scones: mijn brunch in een notendop. Dit was mijn outfit: een nieuw tuniek/jurkje (gekregen) van Didi, gecombineerd met een ellendig dunne panty die de brunch overleefde, maar erna al een haal erin had. Ellende, want ik moest nog shooten. Ik heb altijd liever wat dikkere panty’s, want dit gebeurt al-tijd.Β 

Let op let op let op: het tuniekje is bij Didi nu in de pre-summer sale! Klik hier >>>Β 

De riem is van H&M en heb ik al maanden in de kast liggen zonder dat ik wist wat ik er mee ging doen. En toen ik dit tuniekje aantrok wist ik het: hier hoort hij bij! Een beetje paasgeel never hurt nobody πŸ˜‰

De schoenen van Lesara, die zag je al eerder in deze post. Het jasje in van Violeta by Mango en die zag je eerder hier!

Ik draag het Didi jurkje in de maat XXL. Hij loopt recht naar beneden en daarom heb ik er een beetje taille in gebracht met deze riem. De stof kreukt snel maar ik vind het wel leuk dat het hem dan minder netjes maakt, dat past beter bij mij πŸ˜‰

Hoe was jouw Pasen?