Ik praat altijd graag over lunchtentjes in de stad. Leuke hotspots waar je een hip gerechtje kan eten en een beetje hippe foto’s kan maken. Maar Rotterdam heeft zoveel meer toffe hippe dingen die niet altijd over eten gaan 😉 Zo zag ik op Facebook dat er bij mij in de buurt, in de Fenix Loods, een gave nieuwe zaak zat: The Lash Bar. Ik ging bij Miss Criola langs en vandaag zal ik je alles vertellen over deze iglo’s waar je wimperextensions fixt. Iglo’s? Ja echt!

*Deze post is niet gesponsord. Ik vond het gewoon een tof concept, en omdat het in mijn wijk is vond ik het extra leuk om hier aandacht aan te besteden.

The Lash Bar

The Lash Bar

The Lash Bar bestaat al 5 jaar, maar zit sinds januari 2018 in de Fenix Loods. Bij de ingang naast de Food Factory kan je met een trap omhoog naar de eerste verdieping in deze industriële loods. Ik was hier nog nooit geweest, en ik was aangenaam verrast door wat ik hier aantrof. Ik wist dat er een bedrijf zat waar je 3D echo’s kan laten maken, maar verder had ik geen idee van deze eerste verdieping. Er staan allemaal huisjes, hutjes, hokjes, gebouwtjes – noem het maar op – in. Eigenlijk een ruimte zoals je hem precies verwacht op Katendrecht. En deze iglo’s misstaan er niet!

Bij The Lash Bar kan je, zoals de naam het al zegt, wimpers laten verlengen, liften of ze een keratine boost geven. Ook kan je er je wenkies in shape laten brengen, en je kan bij The Lash Bar zelfs een workshop volgen!

Ik mag zelf niet klagen over m’n wimpers. Wel over m’n wenkies, maar das een ander verhaal :). Ik heb daarom ook niet gekozen voor een behandeling bij Miss Criola, maar ik sluit niet uit dat ik binnenkort eens langs ga voor een keratine boost. Ik ben bijna jarig, *kuch* als je nog een verjaardagscadeau zoekt, lieve lezer ;). Ik heb nog nooit een serum of iets dergelijks uitgeprobeerd, maar mijn interesse is zeker gewekt.

Miss Criola in action!

Samen met Thao draagt Miss Criola zorg voor de mooiste wimpers van de stad. De prijzen variëren van € 15 voor je brows tot € 99 voor de extreme glamour lashes! Vroeger, toen ik nog wild was, droeg ik met toffe feestjes wel graag een setje nepwimpers. Zwaar dat dat was! Met die wimpers kon ik een orkaan starten, zoveel wind bracht het wapperen teweeg. Dit beeld ik me hier ook bij in, haha!

Voor alle soorten en maten wimpers kan je het portfolio van Miss Criola bekijken. Doe hier inspiratie op en maak zeker eens een afspraak bij deze toffe beauty hotspot!