Ik heb het al vaker verteld he… in het weekend word ik vaak vroeg wakker, bruisend van de energie. Ik barst van de ideeen om uit te voeren voor m’n blog. Wat dan altijd bovenaan staat, is een nieuwe outfit fotograferen. Combinaties bij elkaar zoeken, de make-up helemaal flawless doen en locaties zoeken die goed bij de outfit passen: daar word ik heel gelukkig van. Zaterdagochtend ging ik vroeg op pad, volledig in het zwart en met het statief in de fietsmand. Ik wilde m’n vriend laten uitslapen en een beetje independent woman maakt haar eigen foto’s anno 2018, ja toch?

back to black

Back to black

Recycle outfits vind ik altijd leuk om te doen. Een nieuwe sfeer creëren met kledingstukken die ik al eens heb geshowd, dat is het hele idee erachter. Deze volledige zwarte outfit is samengesteld met een broek van MS Mode (die je al eens in deze outfit zag, en o ja, ook in deze) en de prachtige ruffled blouse van Lovedrobe, ook te zien in die 2de link hiervoor. Hoewel ik hoteldebotel was op deze blouse, heb ik hem nog nergens naar gedragen. Tijd om hem eens uit de kast te trekken dus!

De schoenen zijn van Mel Ivy, het nieuwe merk van Lesara. Ik kreeg ze, maar deze post is geen gesponsorde blog (geen linkje dus ;)) Het zijn stoere bikerboots met studs en een vrouwelijk haktikje als je loopt. Niet wat je verwacht bij zulke laarsjes! Ze zitten heerlijk en zijn zowel net als cool te combineren.

Het lipstickie is Coco Rouge van Chanel en de oorbellen zijn vintage van mijn moeder. Tof he? Het zijn clip-ons!

De locatie was bij Hotel New York en gedeeltelijk op de Otto Reuchlinlaan, beide op de Wilhelminapier. Rotterdam kent zoveel toffe plekjes, I love it!

Lees hier mijn andere Recycle Outfits:

RECYCLE OUTFIT | Denim on denim

RECYCLE OUTFIT | City vibes