OUTFIT | Snowwhite

Ja jemig, de laatste koude dag van het jaar en ik moest nog even een outfitje doen hoor. Als ik een dag had gewacht, was het 10 graden geweest en had ik niet met een rode neus staan bibberen in m’n jurkje. MAAR JA! Achteraf he…

Laten we eens bijpraten! Het is de laatste tijd best rustig geweest op de blog. Na onze klusvakantie in Spanje kregen we thuis ook de kluskriebels en zijn we het kantoor gaan verbouwen. De vorige bewoners hadden een L-vormig bureau getimmerd wat we bij de koop hebben overgenomen. Ik had het bureau een keer halfbakken gebeitst en de muur erachter had ik ooit een keer grijs geverfd, en erna pas gaten in de muur gaan vullen met gips. Juist ja, dit zag eruit als een slagveld. Ik irriteerde me er al tijden aan, en in het vliegtuig op de terugweg begon ik mijn vriend al te enthousiasmeren voor een make-over. Ook hij had de smaak te pakken en een dag na thuiskomst begon hij het bureau al te slopen. Wiehoe, actie in de tent!

Elke avond waren we aan de klus. Het bureau werd in stukken gezaagd en alleen op de korte kant opnieuw opgebouwd. Ik verfde hem 3x wit en besloot toen dat ik het echt niet mooi vond. Dus zaterdag, na een ochtendje Monkey Town met m’n nichtje (tante was doodop) legde ik de laatste hand aan het bureau met een mooie matgrijze kleur. YES! Hij was naar wens! De grijze muur wordt langzamerhand steeds witter (Histor monodek is niet zo mono als hij belooft, helaas). Op dit moment moet er nog 1 laagje overheen en dan is de boel klaar. Ik wil natuurlijk nog wel wat dingen kopen, maar dat kan altijd nog ๐Ÿ˜‰

Lang verhaal kort: daar lag m’n focus de laatste week! Maar ik ontving tijdens m’n vakantie deze prachtige bordeauxrode laarsjes van s.Oliver dus die wilde ik, tussen alle verfrollers en zaagmachines door, wel even shooten.

]s.Oliver

De boots hebben goudkleurige gespjes en studs en zijn daardoor lekker stoer. Ze zijn heerlijk warm en er ligt een hele zachte zool in, die wel extra warmte lijkt te geven. De hak is van rubber en maakt geen typisch hak-geluid, wat ik heel prettig vind. Op kantoor hebben we een houten vloer en ik vind het maar irritant om mezelf de hele tijd te horen lopen als ik weer eens naar de wc ga/thee ga zetten (het ene komt voort uit het andere ;))

Dit toffe rode jurkje met statementsleeves kocht ik bij de Mango in Calpe. Hij was afgeprijsd naar 10 euro! Dit is precies mijn soort jurkje. Lekker soepel vallend, niet te tekenend en geen synthetisch stofje. Ik weet nu al dat ik hem tot op de draad toe ga verslijten.

Deze legging kocht ik afgelopen herfst bij Lidl en de sjaal/poncho/kleedje wat ik om heb is van H&M en heb ik al een aantal jaren. Doet het ook altijd erg goed in een het vliegtuig, zo heb ik altijd mijn eigen kleedje bij me. #koukleum

SHOP MY STYLE

9 Comments

  1. Wat een ontzettend leuk detail, die mouwen! En de kleur is ook prachtig, staat je heel mooi. Gods, if only I looked like this op foto’s.. Hihi. Liefs!

  2. Gave outfit, mooie warme kleur is het.. Maar brrrrr. kan me voorstellen dat het erg koud was met het maken van de foto’s. Zondag was het heerlijk buiten! ๐Ÿ˜€

  3. Wauw, die laarsjes รฉn dat jurkje…wat een perfecte match en wat staan ze je goed. Het bordeauxrood staat prachtig bij je ogen ๐Ÿ™‚ En poseren in die kou met halfblote armen…wauw, dat doe ik je niet na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *