Selecteer een pagina

3 simpele hapjes voor op de paastafel

19 maart 2018

Ik hou altijd enorm van kokkerellen, en ik kies graag voor simpel & doeltreffend. Geen uren in de keuken te hoeven staan, maar wel mensen verbazen met hoe lekker het is. #goals in mijn keuken 😉 Het is bijna Pasen en wij gaan 2de Paasdag de deur uit om lekker te brunchen met mijn familie. Maak je een lekker Paasontbijt thuis, heb ik vandaag wat tips voor je voor 3 simpele hapjes om de tafel mee op te vullen.

Crostini’s

Een crostini is eigenlijke en chic woord voor geroosterd stokbroodje 😀 Dit hapje behoeft maar een paar simpele stappen:

 • Meng in een bakje olijfolie met een beetje knoflook of knoflookpoeder
 • Bestrijk je stokbroodje met olijfolie
 • Strooi er geraspte kaas overheen
 • Besprenkel je kaas met chili-flakes
 • Doe ze een minuut of 10 in de oven
 • Rasp er voor de frisse smaak wat komkommer overheen

Kaneelstengels met chocola

Kaneelstengels met chocola

Ik maakte altijd al kaasstengels op deze manier, maar een zoete variant is ook niks mis mee! Ook dit is een heel eenvoudig hapje en o zo lekker!

 • Snijd een plakje bladerdeeg met de pizzasnijder in 4 dunne plakjes
 • Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg
 • Bestrijk het bladerdeeg met een geklutst ei
 • Strooi er kaneelsuiker overheen
 • Doe de stengels een minuut of 15 in de oven
 • Maak ondertussen gesmolten chocola au bain marie
 • Zodra de stengels klaar zijn, kan je ze door de chocola halen
 • Laat de chocola stollen voordat je ze opeet

Gevulde kerrie eieren

Gevulde kerrie eieren

Al decennia is dit een populaire snack op verjaardagen. Een echt oldschool happie en typisch Paas, want ei. Hij is bij ons vast onderdeel van de borrel omdat het gewoon zo verdomd lekker is.

 • Kook de eieren 8 minuten
 • Snijd ze doormidden
 • Haal het harde eigeel eruit en doe het in een apart bakje
 • Doe yoghurtmayonaise bij het eigeel
 • Doe er wat kerriekruiden bij en meng het tot een glad geheel, maar niet té glad
 • Normaal gesproken doe je dit in een spuitzak voor perfecte toefjes, maar het erin scheppen met een lepeltje mag in mijn geval ook 😉
 • Versnipper er wat bieslook overheen en kees is klaar!

Wat is jouw favo paashapje?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...