Selecteer een pagina

3 simpele hapjes voor op de paastafel

19 maart 2018

Ik hou altijd enorm van kokkerellen, en ik kies graag voor simpel & doeltreffend. Geen uren in de keuken te hoeven staan, maar wel mensen verbazen met hoe lekker het is. #goals in mijn keuken 😉 Het is bijna Pasen en wij gaan 2de Paasdag de deur uit om lekker te brunchen met mijn familie. Maak je een lekker Paasontbijt thuis, heb ik vandaag wat tips voor je voor 3 simpele hapjes om de tafel mee op te vullen.

Crostini’s

Een crostini is eigenlijke en chic woord voor geroosterd stokbroodje 😀 Dit hapje behoeft maar een paar simpele stappen:

 • Meng in een bakje olijfolie met een beetje knoflook of knoflookpoeder
 • Bestrijk je stokbroodje met olijfolie
 • Strooi er geraspte kaas overheen
 • Besprenkel je kaas met chili-flakes
 • Doe ze een minuut of 10 in de oven
 • Rasp er voor de frisse smaak wat komkommer overheen

Kaneelstengels met chocola

Kaneelstengels met chocola

Ik maakte altijd al kaasstengels op deze manier, maar een zoete variant is ook niks mis mee! Ook dit is een heel eenvoudig hapje en o zo lekker!

 • Snijd een plakje bladerdeeg met de pizzasnijder in 4 dunne plakjes
 • Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg
 • Bestrijk het bladerdeeg met een geklutst ei
 • Strooi er kaneelsuiker overheen
 • Doe de stengels een minuut of 15 in de oven
 • Maak ondertussen gesmolten chocola au bain marie
 • Zodra de stengels klaar zijn, kan je ze door de chocola halen
 • Laat de chocola stollen voordat je ze opeet

Gevulde kerrie eieren

Gevulde kerrie eieren

Al decennia is dit een populaire snack op verjaardagen. Een echt oldschool happie en typisch Paas, want ei. Hij is bij ons vast onderdeel van de borrel omdat het gewoon zo verdomd lekker is.

 • Kook de eieren 8 minuten
 • Snijd ze doormidden
 • Haal het harde eigeel eruit en doe het in een apart bakje
 • Doe yoghurtmayonaise bij het eigeel
 • Doe er wat kerriekruiden bij en meng het tot een glad geheel, maar niet té glad
 • Normaal gesproken doe je dit in een spuitzak voor perfecte toefjes, maar het erin scheppen met een lepeltje mag in mijn geval ook 😉
 • Versnipper er wat bieslook overheen en kees is klaar!

Wat is jouw favo paashapje?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...