Oeps, er is alweer een week voorbij gevlogen. En al heel de week plaats ik foto’s op het Instagrammetje van “suitable for work” outfits en dan beloof ik dat het binnenkort op de blog komt… lang verhaal kort: hier is het dan!

Naast dat ik alleen maar foto’s maak van kekke outfits, heb ik ook een fulltime baan en zoals ik in m’n vorige blogpost ook vertelde, wil ik meer bloesjes. Bloesjes galore! Er is zeker geen strenge dresscode bij ons op kantoor, maar ik vind het vaak prettig om er netjes uit te zien wanneer ik een afspraak heb met een klant. Het staat sowieso professioneel en het geeft zelfvertrouwen wanneer je er flitsend uitziet. Ha! Flashy business look. Daar gaan we voor vandaag.

Van Lovedrobe mocht ik enkele items uitzoeken en met wat nieuwe items uit m’n eigen kast heb ik 3 inspirationele outfits samengesteld. 3 basiskleuren, en helemaal in mijn stijl: casual en chic gecombineerd. Nou, als dat geen succes dresscode is 😉

Look 1

In look 1 combineer ik dé topper uit de Lovedrobe collectie, namelijk deze crepe gestreepte broek (ik draag een maatje 44 – de broekmaten bij Lovedrobe gaan van 42 t/m 60). Het is echt een zomerse broek: een licht stofje en hoog op de enkels maken deze broek niet geschikt voor de huidige temperaturen ;). Gecombineerd met een rode/oranje trui met wijde mouwen van H&M, evenals het sjaaltje en de fancy hakken. En mijn bril komt van Charlie Temple.

Look 2

De 2de plussize work outfit is er 1 die vooral heel comfortabel zit, maar daarbij ook nog eens heel chic oogt. Het rode blazertje is van Steps en kocht ik bij Wehkamp in de sale, voor nog maar 25 euro! Ik draag een maat 44  – net zoals heel m’n outfit trouwens 🙂 De broek is van MS Mode en zag je al eerder in mijn kerstoutfit. Het bloesje komt bij Lovedrobe vandaan en heeft heerlijk schattige ruffle mouwtjes. Ik draag het bloesje in m’n broek, maar hij is vrij lang: hij valt tot over de billen.

Look 3

Save the best for last toch? Dit is m’n favoriete combinatie! De gave broek weer met dit hooggesloten, ruffled bloesje. Het feit dat hij zo hooggesloten is maakt hem bijzonder en de ruffles, tja, moet ik daar nog iets over zeggen? Dat is wel even een statement, vind je niet?

De oorbellen komen uit m’n moeder sieradenkistje (is het dan al vintage?) en de witte sneakers zijn van H&M. Ik zou dit ook zo dragen naar een feestje trouwens! Net zoals bovenstaande outfit trouwens. Jasjes maken elke outfit beter. Net zoals witte sneakers 😉 #fashionmotto

Lovedrobe is echt een fijne nieuwe ontdekking! Ze hebben een verfrissende collectie en zijn leuk betaalbaar. Ze verzenden uiteraard voor een paar euro naar Nederland. Returns zijn helaas wel voor eigen rekening.

Lovedrobe en ik zijn een beetje verliefd geworden op elkaar, en binnenkort zal je meer inspiratie outfits zien. Want deze liefde is voor de lange termijn… 😉

Welke van deze 3 plussize work outfits zou jij ook zo dragen?