Selecteer een pagina

OUTFIT | New MS Mode Active Wear for spring

25 februari 2018

Afgelopen week waren we op (klus)vakantie in Calpe, Spanje. In het huis van m’n schoonouders moest geklust worden dus de hulptroepen (wij dus) waren ingeschakeld. Geen straf hoor! Het merendeel van de tijd scheen het zonnetje lekker. Het bleef zo rond de 14 graden, en soms een beetje regen. Op dinsdag werd het wel echt 20 graden dus gingen in onze sportoutfits om een toffe spot aan het strand zoeken. En die vonden we!

Calpe is een schitterende plek. Het staat bekend als een goede overwinter-locatie. In de winter is de doelgroep grijs, in de zomer schijnt het er over te lopen van gezinnen. Inderdaad was het nu vrij rustig en waren wij in veel restaurants de jongste bezoekers 😉

Op het strand en op de boulevard waren diverse plekken ingericht waar men gratis op toestellen kan sporten. Op het strand vonden we een calistenics park – en m’n hart ging sneller kloppen. In m’n nieuwe outfit van de nieuwste MS Mode Active Wear collectie had ik er nóg meer zin in.

Ook in het koude sport ik altijd graag buiten dus mijn oog viel gelijk op het warme sportvest. Toen we een paar dagen later weer gingen trainen (#sportfreakopvakantie) was het opeens 8 graden kouder dus het vest was toen echt perfect. Hij valt over de billen, wat ik heel fijn vind, want je hebt nogal eens pottenkijkers als je in een strakke sportlegging loopt. Het vest heeft een hoge kraag (lekker tegen de wind) en roze koordjes die je aan kan trekken. Tel daar 2 zakken bij op en het is het perfect sportvest!

Ik koos deze keer een capri uit. Normaal heb ik lange leggings maar voor de zomer & buiten leek me dit een goed idee. De capri komt tot net onder de knie en heeft een tof detail met gele felle randen onderaan. Bovenaan kan hij strakker worden getrokken met dezelfde felgele koordjes en hij zit als een trein.

De top is felgeel met een sportieve print erop. Hij valt los om me heen, wat ik erg fijn vind bij een sporttop. Ik wil tijdens het sporten niet bezig zijn met m’n kleding naar beneden trekken of dat ik me zorgen maak dat je oncharmante hobbels en bobbels ziet.

Ik vond het felgeel een leuke felle afsteker bij mijn doorgaans donkere sportkleding. Ik ga ook nog een andere sporttop uit de MS Mode Active Wear collectie bestellen, die dezelfde grafische print heeft als het detail in de broek.

Ik draag bij het vest een maat 42, evenals het shirtje (wat dus wijd valt) en de broek in een 44. Dat is precies goed!

 

De MS Mode Active Wear collectie is online verkrijgbaar en ook in geselecteerde winkels verkrijgbaar. In de collectie zitten allerlei soorten tops en broeken: lange mouw, singlets, capri’s en wijde pijpen – voor ieder wat wils. En tot en met 28 februari is er gratis verzending bij een bestelling vanaf € 30. Let’s shop!

Ik heb deze items gekregen van MS Mode. 

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...