Vroeger was ik echt de master in het vinden van de grootste, opvallendste, kleurrijkste en tegelijkertijd zwaarste oorbellen. Dat was toen trendy, maar ik vond het ook een soort sport. We hadden diverse winkeltjes in de buurt waar het groot – groter – grootst principe veelal op oorbellen werd toegepast. Ik was er vaste klant! Disclaimer: dit was wel al meer dan 15 jaar geleden, dus don’t judge me 😉

In de loop der jaren is die drang naar enorme hangers wel een beetje weggezakt en tegenwoordig draag ik vaker geen dan wel sieraden. Vorig jaar kreeg ik voor Valentijnsdag een prachtige set rose-gouden Swarovski oorbellen en bijbehorende ketting. Deze draag ik graag, maar ik vind ze te speciaal om ze dagelijks te dragen. Vanwege de waarde, maar ook vanwege de emotionele waarde. Dan neig je al gauw naar budget dingetjes van H&M bijvoorbeeld, maar deze vergaan al na een paar keer dragen. Das zonde!

Delicate ball necklace

Happiness Boutique

Ik mocht bij Happiness Boutique een setje sieraden uitkiezen en hoewel zij ook een mooi assortiment statement items hebben, koos ik voor de minimalistische sieraden. Ik ben altijd al een fan geweest van fijne kettinkjes, dus ik koos deze subtiele choker-like ketting met kleine balletjes. Hij is rose-goud kleurig. Het is net nog een ketting maar vrij kort, vandaar dat ie op de kortste stand als choker ingezet kan worden 😉

De sieraden van Happiness Boutique komen in een klein doosje met verzorgingstips erbij. Ze raden aan om niet te douchen of te zwemmen met deze sieraden, maar volgens de website kan het bij deze ketting wel. Wanneer hij verkleurt, kan je hem met tandpasta weer in originele staat terugbrengen. Die tip kende ik nog niet!

Semi circle earrings

Toen ik de Semi Circle Earrings uitkoos, dacht ik eigenlijk dat de ketting er wel bij zou passen, maar die bleek dus rosé-goud te zijn. Moet toch wat vaker m’n bril poetsen 😉 Deze oorbellen zijn dus goudkleurig en wegen helemaal niks. Ik krijg snel last van m’n oren wanneer oorbellen te zwaar zijn, maar deze kan ik een hele dag dragen zonder issues. Das altijd weer een gok, zeker als je online bestelt.

Happiness Boutique is een Duitse webshop maar biedt wel gratis verzending. Ze hebben ook een geinig customer reward program, waarmee je bij elke social share van je aankoop punten kan verdienen.

Nou, genoeg gelul, nu over naar de belangrijke zaken: bij een aankoop vanaf 19 euro krijg je 10% korting met de code ‘hetismarg’. 

Draag jij ook graag minimalistische sieraden? Of ben je meer van de statement pieces?