[vc_row][vc_column][vc_column_text]

2017? Ja hallo Margo, we leven toch echt alweer 1,5 week in 2018. Dat klopt! Maar ik was eind vorig jaar getagd in deze tag door Lesley, en hoewel ik in 2017 niet meer geblogd heb na 23 december wilde ik hem alsnog invullen. Ook omdat ik geen terugblik/samenvatting/conclusie/throwback bladiebla heb geschreven, vind ik hem extra gepast. Joejoe, daar gaan we!

Ik maakte op Instagram een aardige transitie door in 2017. Ik veranderde 2 keer mijn naam, excuses nog daarvoor (#verwarring). Ik wilde een breder publiek aanspreken in deΒ curvy sceneΒ en veranderde mijn naam in codecurvy, zodat ik ook herkenbaar was in het Engels. Ik heb ook een tijdje in het Engels gepost. Maar ik was nooit helemaal 100% happy met deze naam, en later ging het me helemaal tegenstaan. Ik wilde niet dat mijn curves me definieerden. Ik was en ben meer dan m’n rondingen. Plus, die hele naamsverandering bracht me toch geen fuck. Instagram veranderde het algoritme en de likes en volgers bleven toch uit. Ik ging weer terug naar hetismarg, maar dan op z’n Engels. Zo simpel kan het soms zijn.

Oorspronkelijk werd deze tag bedacht door DaniΓ«lle, credit is due natuurlijk.[/vc_column_text][vc_column_text]

1. Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Nou, dat zijn dus deze. Grappig genoeg allemaal foto’s van voordat het algoritme veranderde. Zegt wel genoeg he, Instagram? En grappig genoeg 2: veel blote benen. Blijkbaar vallen mijn melkflessen wel bij jullie in de smaak, haha! Nee hoor: vaak was ik onder dit soort foto’s heel eerlijk over m’n onzekerheid, m’n gewicht en afvaljourney of was ik juist extreem zelfverzekerd. Allemaal punten waar een hoop van mijn volgers zich mee kunnen identificeren. Denk ik. En ik zie er een paar keer Ibiza in terug! Gelijk heimwee <3[/vc_column_text][vc_column_text]

2. Wat is je allerlaatste geplaatste foto op Instagram in 2017?

Dat was deze donkere foto, geschoten hier in het stadhuis in de stad. In mijn vorige post vertelde ik het ook al, maar na de kerst had ik een klein social dipje πŸ˜‰ Na de kerst had ik echt geen zin meer om foto’s te maken en te plaatsen, en daarom plaatse ik op 30 december nog een teken van leven en een kleine verklaring. Na maanden van dagelijkse posts voelde het wel gek om zo weinig te posten, maar het boeide me tegelijkertijd ook helemaal niks. Vond het wel lekker rustig! Het hele Insta-wereldje met haar likes en ritmes is al maanden een bron van irritatie, en soms denk ik wel eens: Waar HEB ik het over?! Het is je reinste onzin, eigenlijk, om je zo te voelen over een fucking app. En toch herkennen vast velen dit ‘first world problem’ πŸ˜›

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5603″ img_size=”full”][vc_column_text]

3. Wat is de allereerste foto die je (in 2017) plaatste op Instagram?

Dat was echt een hele nikszeggende close-up van m’n make-up en een nieuwjaarswens.

[/vc_column_text][vc_column_text]Blijkbaar voel ik wel altijd heel erg de behoefte om dingen te veranderen aan het begin van het nieuwe jaar πŸ˜‰ maar dit doel is zeker behaald: er was heel veel meer fashion te zien in mijn feed![/vc_column_text][vc_column_text]

4. Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

Haha, Lesley zei hetzelfde: als hij niet leuk is, komt hij er niet op. Maar nu ik zo heb zitten scrollen door 2017 vond ik dit toch wel een winner. Het was zo heerlijk op Ibiza en ik vind de kleuren hier zo mooi! Voelde me hier erg happy.

Maar hij staat wel tegelijk op 1 met deze, m’n favoriete outfit van het afgelopen jaar, en 1 van de mooiste shootlocaties met het beste avondlicht πŸ˜‰

[/vc_column_text][vc_column_text]

5. Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg jij ter plekke heimwee?

Oei zie de vorige vraag… Op Ibiza vond ik het heerlijk. Sowieso zou ik van de 3 tripjes die ik in 2017 heb gemaakt, Ibiza volledig overdoen. Ik vond het een heel fijn eiland met vriendelijke mensen, leuke restaurantjes en een top hotel. Amerika zou ik ook overdoen, maar dan in een ander jasje. Andere staten uiteraard, en op bepaalde plekken langer blijven. Marokko was leuk, maar daar zou ik niet zo gauw weer heen gaan. Geen negatieve ervaringen hoor! Maar ik heb het gezien en dat is voldoende.
[/vc_column_text][vc_column_text]

6. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

Mijn sushi-bowl! Of pokΓ© bowl, zoals het in 2017 opeens trendy werd. Dit is nog steeds een lievelingsgerecht. Ik wilde het gisteren nog eten, maar toen was m’n sushi rijst op #huilen. Snel maar weer naar de supermarkt dan!

[/vc_column_text][vc_column_text]

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?

Met stip op 1 is dat de piratenfoto van Poes! Dit was zo’n goeie toevalstreffer – ze zat op de Sonos net even aan de plant te ruiken toen dit gebeurde. Lievelings hoor <3 zo droog!

[/vc_column_text][vc_column_text]

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?

Ook hier maakte ik wel wat veranderingen ik door. Van donker naar licht naar donker naar ?? Ik gebruik VSCO Cam en in de zomer heb ik vaak ook de app Colors gebruikt. Dit effect raakte ik ook wel weer beu na een tijdje. Ik denk dat ik nooit helemaal zal settelen voor 1 filter of voor 1 preset πŸ˜‰ Mijn feed zal altijd net zo chaotisch blijven als ikzelf! #goals[/vc_column_text][vc_column_text]

9. Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (TOP 5)?

Ik gok, gezien mijn posts, dat deze allemaal fashiongerelateerd zijn. #plussizefashion, #fashionblogger, #curvygirl, #outfitoftheday en #ootd. Ook gebruik ik altijd #catsofinstagram wanneer mijn piratenpoes op the gram verschijnt, en #onthetable voor een diner of lunch![/vc_column_text][vc_column_text]

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

Ik support al forever Natalie Craig. Natalie is een prachtig meisje uit Chicago met een pure fashionfeed. Ik bewonder haar discipline om telkens 3 foto’s te plaatsen van 1 outfit, en haar foto’s zijn consistent van kwaliteit! Kan ik nog wat van leren πŸ˜‰

Ook Fablefrique bewonder ik om dezelfde reden: consistentie. Hetzelfde filter, hetzelfde kleurenprogramma: I love it. Jaloers ook!

Op nummer 3 staat op dit moment Amanda Effrink, ik hou van haar roze glitterfeed. Glitter galore![/vc_column_text][vc_column_text]

Hoe was jouw Instajaar? Heb jij de tag al ingevuld? Laat je link even achter, dan kom ik hem lezen!</h5?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]