Selecteer een pagina

OUTFIT | Happy new year!

06 januari 2018

Zo! Daar benne we weer hoooor! Ongepland en onbewust heb ik een kerstvakantie genomen met le blog. Ik heb in november en december enorm de druk op mezelf gelegd om zo tof mogelijke plaatjes te schieten en zoveel mogelijk te bloggen. Ik bruiste van de inspiratie en had 100 dingen klaar staan. Fotograferen, blogs typen, en tegelijkertijd ultra-kritisch zijn op ALLES wat ik creëerde. Ik had overal wel wat op aan te merken, dus ik was uren bezig met alles overnieuw doen. Niet met tegenzin, dat zeker niet. Maar het vrat tijd.

Op de 23ste plaatste ik m’n laatste samenwerking online. Toen kwam kerst en verschoof m’n aandacht naar familie. En na die dagen leek alle druk wel te zijn weggevallen. Ik had geen zin om foto’s te maken, ik had geen zin om te bloggen. Ik had zelfs geen zin om outfits uit te zoeken. De fashion was comfortabel, zeg maar 😉 Alles stond op een laag pitje, of zeg maar gerust ‘geen pitje’.

Mijn feestdagen waren heerlijk, en de dagen ertussen ook. Ik werkte gewoon, maar het voelde toch lekker als vakantie. Ik nam rust in de weekenden en keek veel series. Uiteraard feestte ik flink op NYE. En yes, met een enorme kater als gevolg. Ik wist niet dat ik het nog in me had! Gezien m’n vrienden nog steeds met me praten, denk ik wel dat het gezellig was 😉

De afgelopen week ben ik wel weer bezig geweest met het opknappen van m’n homepage. Dat was de eerste stap met het weer-zin-krijgen-in-bloggen. Zowaar bestelde ik vandaag ook weer eens een nieuwe outfit en ik tik vanavond dit verhaal, dus ik geloof dat de mojo weer terug is!

Na 2 weken maar 2 foto’s op Instagram geplaatst te hebben, is m’n feed ook wel weer toe aan nieuwe plaatjes. Die glitters en kerstbomen mogen wel naar beneden zakken nu 😉 Even flink de camera opladen en dan ga ik er dit weekend weer tegenaan. Nieuwe content = onderweg!

Maarrrr… ik heb vandaag nog een outfit uit de oude doos staan. Deze shootte ik volgens mij al in november. Beter laat dan nooit, zei een wijs man ooit.

Het jurkje kocht ik bij Primark en is echt mega-warm. Hij pluist als een malle én de linten blijven nooit gestrikt. Het ziet er leuk uit, maar het jurkje is eigenlijk helemaal niet zo fijn haha! De panty kocht ik ooit bij Kruidvat en de oorbellen zijn van H&M.

Het tasje is ook van Primark en helaas gebruik ik hem veel te weinig! Gelijk maar weer uit de kast trekken vanavond, want dat kan natuurlijk zo niet langer 😉

De schoenen zag je al in meerdere blogposts en zijn van Mario Tozzi.

Happy new year lievelingen, ik wens jullie al het moois van de wereld toe! <3

 

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...