Bijna een maand geleden plaatste ik mijn laatste outfit. De laatste van 2017 maar ook de laatste tot nu toe. En wat heb ik het gemist! Ik heb vorige week al wel weer eens een outfitvideo gemaakt, maar deze laat nog even op zich wachten.

Ik heb weer een hoop trendy outfitinspiratie in m’n hoofd zitten. We beginnen het outfitjaar met eenΒ bang: met 2 enorme knalkleuren die momenteel enorm hot bij elkaar zijn.

red & pink

Ik denk dat de winter voor veel fashionbloggers / outfitbloggers een fotografie-hel is. Als het al goed weer is en je hebt eindelijk tijd om te fotograferen, is het vaak ijzig koud of staat er een lelijke wind die je zorgvuldig gekapte haren naar de gallemiezen helpt. Of het gaat volop pluizen, zoals ik vorige week tijdens het filmen van een outfit had. Het was mistig en ik dacht, oh leuk, goed effectje. Mystiek enzo. Ja, dat was dan wel waar, maar verder zag ik er binnen 10 minuten uit als een vogelverschrikker met strohaar. Fuck die shit.

Deze red & pink outfit was eigenlijk niet zo bedacht. Ik deed een huge ass Wehkamp bestelling en was gelijk verliefd op deze trui. Ik wilde hem combineren met een een roze broek met een print, maar die kleuren roze matchten voor geen meter. Een andere groene broek die ik erbij had bedacht paste helaas niet. Ik ging graven in m’n plastic doos met zomerkleren, waar ik deze rode broek vond die ik veel had gedragen in Marokko. O ja! Red & pink, dat is een topcombo!

De trui is een oversized model van Only en ik draag hem in een XL. Een L had ook nog wel gemogen, maar ik wilde hem niet meer retourneren toen ik hem eenmaal aan had gehad, haha! Hij is aan de voorkant iets korter en heeft hele wijde mouwen die wel strak aansluiten bij de pols. En deze kleur roze = liefde!

De broek is een zomerse chino van H&M in maat 42, hij is elastisch in de taille. Deze superleuke tweed sailor cap is van Stradivarius en kocht ik in de sale. Evenals de velvet boots van Primark (hallo, 3 euro!! Come to mama!). De oorbellen kreeg ik opgestuurd van Happiness Boutique, binnenkort komt hier nog een blog over.

Ik ben echt verliefd op deze knallende red & pink combinatie. En wat vind jij?