[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Op de valreep van 2017 bestelde ik nog snel een nieuwe bril. Iets met vergoedingen van de zorgverzekering die op ‘moesten’… snap je! Ik zag op Facebook en tv allemaal campagnes van Charlie Temple en getriggerd door de ‘€ 25 voor een bril’ kreten bezocht ik hun shop. Nu de goedkopere, online opticiens als paddestoelen uit de grond schieten kan er niks mis mee zijn, toch?

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Want 25 euro voor een bril, is dat niet heel goedkoop? Dat is zeker zo! Ik bestelde voorheen altijd mijn brillen bij Polette, waar ik ook voor elke bril ongeveer € 40 kwijt was. Niet duur, maar geen € 25.

Uiteraard verschilt de prijs per model en het model wat ik koos, de “Neal”, is al 25 euro van zichzelf. Dat is wel inclusief glazen op sterkte, maar dan heb je hele basis glazen. Voor € 12,50 extra koos ik voor de optie Premium glazen – dan zijn ze ontspiegeld, extra krasvast gecoate, hebben ze UV-bescherming en een anti-beslaan- en een clean coating, en zijn ze ook nog eens waterafstotend. Van die anti-beslaan coating merk ik niks in deze winter 😉 Maar ach… kniesoor.

Mijn Neal bril van Charlie Temple is in de kleur Admiral Tortoise. Dit is een blauw met bruin en geel gecombineerd montuur. Hij weegt bijna niks op m’n neus, dat vind ik bij een bril echt een pré!

Charlie Temple levert binnen 1 dag, mits je voor 18 uur bestelt. Ik bestelde hem donderdagavond en ja hoor, zaterdag kwam hij binnen. In een mooi clean doosje, met een hoesje en een doekje. Perfecto![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5620″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”5591″ img_size=”full”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5618″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5621″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]In de winter vind ik het tof om donkere monturen te dragen. Ik weet zeker dat ik straks in de zomer weer zin heb in een licht montuurtje, dus dan ga ik zeker weer aankloppen bij Charlie Temple voor een zomers brilletje. Ik ben fan, jawel!

Draag jij een bril? Zo ja, wat is jouw favo winkel?
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]