[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Als je m’n blog al langer volgt, weet je dat ik een moeilijke huid heb. Vorige maand ben ik 2 keer ziek geweest. Na het tripje Marokko werden we beide getroffen door voedselvergiftiging of buikgriep – dat zullen we nooit weten. Koud 1,5 week erna kreeg ik de gigantische verkoudheid die iedereen lijkt te hebben deze winter.

M’n huid reageerde in beide weken enorm! Tijdens de “wc-week” kreeg ik overal uitslag in m’n gezicht. Ik had nog nooit zoiets gehad! Hierdoor voelde m’n huid heel droog aan en probeerde ik het (vooral ‘s nachts) volop vet te houden met een nachtcreme. Dit leek alleen maar averechts te werken, maar nadat ik weer beter was leek m’n gezicht weer gladder te worden.

Dacht ik… want toen werd ik verkouden! Mijn gezicht werd mega droog en ik zag maar 1 optie: elke nacht babyzalf. Bepanthen bleek mijn redding, maar overdag is dat natuurlijk geen optie. Ik dook de Etos in en liet me informeren over de hypoallergeen lijn. Ik besloot voor de Etos Hypoallergeen Day Cream te gaan. Eerst maar even uitproberen voordat ik een hele lijn aanschaf, dacht ik.

De Etos Hypoallergeen Day Cream kost € 5,99.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5452″ img_size=”full”][vc_column_text]

Met amandelolie en panthenol voor een intense hydratatie van de huid. Kalmeert en beschermt de gevoelige huid.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

De Etos Hypoallergeen lijn is vrij van kleurstoffen, parfum, parabenen en conserveermiddelen. Het ruikt inderdaad nergens naar en dat vind ik een goed teken. De ietwat dikke creme voedt goed. Het zit in een pompflacon, waardoor goede hygiene gegarandeerd is. Een heel pompje is teveel, een half pompje is meer dan zat om je hele gezicht goed in te smeren.

Ik gebruikte die week ook expres geen tonic of rozenwater om m’n gezicht te reinigen, maar ik gebruikte het reinigingssponsje van The Body Shop wat in de Advents Calendar zat. Dit sponsje verwijdert make-up resten echt super goed!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]En in de nacht smeerde ik de babyzalf op m’n gezicht, en legde ik een handdoek op m’n kussen om geen vetvlekken te krijgen 😉 De volgende ochtend bracht ik na het douchen deze Etos Hypoallergeen day cream aan. Omdat hij goed intrekt heb je gelijk een goede basis voor make-up. En na een week herstelde mijn huid langzaam maar zeker.

Ik gebruik hem nu nog steeds, want in de winter kan mijn gezicht wel wat extra voeding gebruiken. Ik ben heel enthousiast over deze creme! Dus deze XS Review is geslaagd :)[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]