[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vroeger bezorgde ik mijn moeder grijze haren door altijd badconfetti in bad te willen: erna was ze gerust nog een uurtje bezig met schoonmaken. Wat later raakte ik geïnteresseerd in badparels (zo fascinerend als ze openklappen!) maar nu zijn bath bombs helemaal hip. Grote gekleurde bruisballen, vaak met glitters, die je hele bad voorzien van een bruisende schuimlaag. Regelmatig bekeek ik met gepaste interesse filmpjes van deze bommetjes, maar nu kocht ik er zelf een paar. Bij Etos stond een kleurrijke stand van Treets met een leuke aanbieding: 2 Treets Bubble Bath Bombs voor € 5 én in een leuke cadeauverpakking.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5242″ img_size=”full”][vc_column_text]

Treets had al wel wat bruisballen in de collectie, maar heeft deze nu uitgebreid met allerlei leuke vormen en stralende kleuren. Ik nam de gele ster “Starry Night” mee, evenals het roze cupcakeje “Freaking Fuchsia”. Tijd om wat avonden te badderen dus 😀

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5246″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5247″ img_size=”full”][vc_column_text]

Freaking Fuchsia

Dit roze cupcakeje met “snoepjes” on top zorgt voor een prachtige roze bad. De geur is zoet, maar niet overheersend en hij laat geen glitters of aanslag achter in je bad. Das voor mij een big plus, want bij Starry Night was het wel een ander verhaal. Ik gebruikte de helft van deze bomb zodat ik hem nog een keertje kon gebruiken. En nu ruikt m’n badkamer heerlijk zoet 🙂

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5245″ img_size=”full”][vc_column_text]

Starry Night

De gele ster, genaamd Starry Night, zorgt voor een enorm glitterbad. Op het moment dat je de bruis’bal’ ziet opgaan in het bad is het erg mooi om te zien, maar op het moment dat het bad leegloopt… not so much. Ik vind het niet zo erg om nog wat na te glitteren, maar voor m’n vriend is het een ander verhaal haha! En om nou na elke badsessie gelijk schoon te maken… niezozinin. Deze geur was niet zo aanwezig: lekker zoet maar blijft niet hangen. Mijn favoriet is duidelijk Freaking Fuchsia!

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=hpoT9b3883U&t=8s”][vc_column_text]

Wat vind ik ervan?

De cadeaudoosjes zijn erg tof! Heel leuk om te geven met kerst of Sinterklaas. Het ligt heel erg aan de Treets bubble bath bomb of hij naar je smaak is of niet. Ik ga er zeker nog meer uitproberen, het blijft ook wel erg fascinerend om naar te kijken natuurlijk 😉

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]