Glitters et moi: wij zijn de beste vrienden. Noem me wansmaak Wendy, maar als het aan mij ligt heb ik op elk kledingstuk wel glitters. En op m’n tassen. En schoenen. Glitter galore! Maar goed… ik besef me ook wel dat het een beetje too much is, maar zodra het december is kan ik helemaal los.

MS Mode feestcollectie

Ik zeg het wel vaker: elke outfit heeft een verhaal. Zo ook deze! Afgelopen zaterdag ging ik langs bij m’n favoriete MS Mode winkel op het Zuidplein. MS Mode heeft een speciaal plekje in mijn hart – met hen deed ik mijn eerste kerstshoot. Weet je nog? Het zwarte jurkje is nog steeds een sjiek favoriet! In dit filiaal werken superleuke lieve dames die altijd heel behulpzaam en vrolijk zijn. Je proeft ook echt de passie voor de mode, dat vind ik zo genieten! Ik herken dat 😉

Ik koos een volledige outfit uit de feestcollectie van MS Mode uit. Uiteraard wilde ik gelijk gaan shooten. Ik had al met Lesley een shoot-date gepland op zondag, maar het weer werd steeds dramatischer afgelopen zondag. Ik hoef jullie daar niks over te vertellen natuurlijk! De eerste weersvoorspellingen waren dat het pas ‘s middags zo gaan sneeuwen. Maar dat werd steeds vroeger, en vroeger… en hoewel wij elkaar op zaterdag hoopvol appten: “Laten we het even aankijken!”, wisten we beiden wel dat het kansloos was. En toen?

Toen keek ik m’n vriend nog eens lief aan. Ik wilde zo graag deze outfit op de foto zetten, ik voelde me er zo goed en shiny in! Zaterdagavond droeg ik de outfit gelijk naar een feestje en ik kreeg er al veel complimenten over. En met frisse tegenzin togen we door de sneeuwstorm naar de auto en glibberden Rotterdam-Zuid door. Van buiten shooten was eigenlijk geen sprake. We liepen langs de Cruise Terminal in de hoop dat we daar, onder het overdekte gedeelte, konden fotograferen. Ik vond het veel te donker maar aan de overkant brandde licht: het Nederlands Fotomuseum was onze reddende engel (ok ja, ik heb teveel kerstfilms gezien de laatste week).

En dus belandde ik in een gezellig hoekje om deze outfit uit de feestcollectie van MS Mode vast te leggen. Ik draag een gouden jasje vol met pailletten, a.k.a. de hemel. Ik draag hier een maat 40 en hij zit me perfect! Normaal heb ik een wat grotere maat qua jasjes, dus ik denk dat hij wel wat wijder valt dan normaal.

Eronder draag ik een gave top met een chevron patroon. Ik draag een maat L en hij valt ruim over de billen, wat met dit gure weer altijd wel prettig is haha!

Over die billen gesproken… die zitten heerlijk verpakt in een comfortabele skinny stretch pantalon. Yes, dat is een mond vol! Ik kan hem helaas niet meer vinden op de site, maar deze zwarte broek lijkt er sprekend op.

Ook het armbandje komt bij MS Mode vandaan!

feestcollectie MS Mode

De feestcollectie van MS Mode zit vol met trendy items: fluwelen jasjes, holografische items vol pailletten, kanten jurkjes, items met embroidery, en glitter, glitter en nog eens glitter! I la-la-love it.

Heb jij je party outfit al compleet voor de feestdagen? Ben benieuwd!

Uiteraard is deze outfit in samenwerking met MS Mode