[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Er is weer eens een trend die ik met beide armen omarm: de vinyl legging! Ik ben sowieso een legging-lover (ik heb menig H&M legging versleten in de winter en kortgeknipt in de zomer want geen schurende bovenbenen) dus deze mocht ook prima plaatsnemen in m’n kledingkast.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5363″ img_size=”full”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Ik vond het tof om er een edgy look mee te maken, omdat ik het ook wel een edgy ding vind 😉 Ik mocht van Yours Clothing weer wat items uitzoeken. Ik zal eerlijk met je zijn: dat is niet altijd makkelijk. Yours Clothing heeft een hoop kleding wat niet echt aan mij besteed is: wijdvallend, gebloemd en ietwat suf. Maar sinds ze de Limited Collection gelanceerd hebben, is het shoppen bij Yours een stuk leuker geworden. De Limited Collection zit vol met trendy items voor de curvy girl. Sinds vorige week is er ook een hoop feestvreugde te vinden in de shop, met toffe trends zoals mesh tops en velvet leggings.

[/vc_column_text][vc_column_text]

De legging is wel ietwat oncomfortabel om aan te trekken haha! Hij glijdt niet zo soepel over je benen heen en het kruis hangt laag en hij is vrij lang. Dus het is flink hijsen geblazen! Een beetje zoals die Skinny Jeans clip van Lele… Springen en hijsen 😉

Maar als ie eenmaal zit: niks mis mee! Ik vind het een erg tof ding en met deze distressed trui heb ik wel een goeie edgy look te pakken. De trui heeft een choker en dat is een trend die ik afgelopen zomer ook al eens meenam op Ibiza. Vind het nog steeds erg leuk![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5358″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”5359″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5362″ img_size=”full”][vc_column_text]

Vanavond moesten we met Poes naar de dierenarts. Ik dacht dat ze voor inentingen moest, maar toen we eenmaal bij de dierenarts zaten en ik in het boekje keek, bleken we pas in maart te hoeven! Okaaaay, typisch Margo weer dit. De vorige keer was Poes vrij panisch in de auto en daarom nam ik m’n vriend dit keer mee: het hielp, ze was een stuk minder aan het huilen. Maar ze plaste van de zenuwen wel in d’r kooitje en dat vond ik zo sneu! Vooral omdat we er uiteindelijk voor lul waren… We hebben d’r maar wel een ontwormpilletje laten toedienen door de dierenarts (want dat pikt ze van ons niet), dus het was niet helemaal voor niks. En het spaarde toch zo € 40 uit 😉 toch fijn in deze maand, haha!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5357″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5353″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5352″ img_size=”full”][vc_column_text]

En verder jongens… het was een prima weekje. Ik heb momenteel een lekkere blogflow te pakken en de komende periode kan je weer lekker 3 dagen per week een blog verwachten! We hadden een gezellig bedrijfsuitje waar ik binnenkort nog over blog, en ik vierde Sinterklaas met m’n familie. M’n vriend en ik brachten de zondag door met 2 goede vrienden, dat was ook echt een hele fijne dag. Ja, life’s good momenteel 🙂

En hoe was jouw week?

Trui, vinyl legging en muts: Yours Clothing (gekregen) • Schoenen: Mario Tozzi • Oorbellen: onbekend

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]