OUTFIT | IT’s a sequin party!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het weekend waar we het hele jaar op wachten, is eindelijk hier! Het is de zaterdag voor kerst en vandaag zit ik heel de dag bij Rob Peetoom in de stoel voor deel 2 van m’n blonderingssessie. Vorige maand had ik deel 1, en kreeg ik 50 highlights. Maar ik ben van mezelf zo donkerblond dat er nog wel eens 50 tegenaan konden, en daarom maakte ik gelijk deze afspraak voor vandaag. Gisteravond liet ik m’n nagels doen dus je kan wel zeggen dat ik klaar ben voor kerst… ook m’n outfit is natuurlijk al bij elkaar geschraapt. Vorige week liet ik er al 1 zien, maar we hebben natuurlijk 2 kerstdagen en deze gaat aan met het diner met m’n schoonouders op 2de kerstdag! Chic chic chic de frique 🙂

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Hoe vier ik kerst?

Afgelopen week ontving ik van Jorinde van The 24/7 Project een mailtje met de vraag of ik wat vragen wilde invullen over mijn kerst. Jorinde is een oud-collega van me bij onze stage bij ThePerfectWedding.nl – we houden elkaar in de gaten via onze blogs en Instagram, maar we zien elkaar eigenlijk nooit meer. Maar toch is ze niet uit mijn leven, grappig hoe dat blogwereldje toch werkt he.

Haar artikel is gisteren online gekomen, check even haar blog!

En hoe vier ik eigenlijk m’n kerst? Op kerstavond ben ik alleen thuis. M’n vriend heeft z’n traditionele party avondje met de voetbal en die sla ik altijd over 😉 Misschien dat ik hem nog ophaal ‘s nachts, en anders ontbijt ik de volgende dag alleen. Waarschijnlijk zal ik deze dag nog even flink stofzuigen en het toilet schoonmaken, want mijn familie viert dit jaar bij ons kerst! Ik vind dat echt heel leuk en heb er heel veel zin in. We borrelen, pakken cadeautjes uit, en gaan erna aan tafel voor kaasfondue. Jammie! Ik heb 3 soorten kaas gekocht. Dit kaasmonster heeft nu al honger 😉

Tweede Kerstdag starten we rustig aan en we gaan in de avond uit eten met m’n schoonouders en zwager. We gaan eten bij Biblio in Rotterdam. Ik ben altijd heel nieuwsgierig geweest naar dat restaurant, dus ook daar heb ik heel veel zin in :)[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5478″ img_size=”full”][vc_single_image image=”4671″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5477″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5471″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”5472″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5475″ img_size=”full”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5476″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5474″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]En dan mijn outfit natuurlijk! Ik draag een te gekke jumpsuit van Only. Ik ben altijd sceptisch wat jumpsuits betreft. Ik vind het me niet goed staan en het benadrukt vaak elke hobbel en bobbel. Kleding hoeft echt niet altijd flatteus te zijn, maar ik wil me er wel mooi in voelen. Maar ik wilde het nog eens proberen en bestelde er een aantal op OTTO. Dit was een schot in de roos! De jumpsuit heeft wijde pijpen (en ook best lange!) en sluit met een choker om de nek. Hij heeft hele korte kapmouwtjes en een rits in de nek. Alleen naar de wc gaan is dus geen optie 😉

Ik voel me in deze outfit echt een powervrouw (sorry voor degene die kotsen van deze term). Deze jumpsuit maakt me op de 1 of andere manier enorm bossy & I like it![/vc_column_text][vc_single_image image=”5473″ img_size=”full”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Ik stuitte tijdens deze shopsessie ook op dit zachte jasje/vest met glitters, toevalligerwijs ook van Only. Het is zachtroze met pailletjes. De standaard vesten zijn nooit zo sexy (maar wel comfy!) maar bij een outfit voor de feestdagen moet het natuurlijk glitteren en glimmen. In december geldt: glitters over comfort 😉

Het is een kort jasje wat m’n taille benadrukt, wat erg fijn is want in deze wijde jumpsuit is m’n vorm wel een beetje verdwenen.

Het glitterende riempje kocht ik bij Primark, evenals de oorbellen en de fishnet sokjes. Leuk: zeker, comfortabel: zeker niet! De schoenen zijn van Tamaris.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5469″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

En hoe vier jij kerst? Hele fijne, liefdevolle feestdagen gewenst!
[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3111″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

6 Comments

  1. Hele mooie outfit! Ik vind jumpsuits echt heel leuk, maar draag ze te weinig. Het jasje vind ik ook hele mooi. Ik vier kerstavond en 1e kerstdag met mijn ouders en tweede kerstdag met mijn schoonouders. Fijne feestdagen!

  2. Wauw, deze outfit staat je echt geweldig! Wat een supermooi glitterend vestje en de jumpsuit staat je heel chic. Zo te horen ga je een fijne kerst tegemoet. Geniet er lekker van! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *