[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vorige maand moest ik op zo’n onhandig tijdstip bij de kapper zijn, dat het geen zin had om vanuit werk eerst naar huis te gaan & dan weer terug. Ik besloot iets makkelijks en snels te gaan eten in de stad. Gezien het feit dat ik alleen was, en ik niet in een restaurant aan een tafeltje wilde gaan zitten (awkwarrrrrd), koos ik voor Sugo Rotterdam. Bij Sugo koos ik een plaatsje aan de ‘bar’ aan het raam, waar ik chill een boekje kon lezen zonder dat ik me ongemakkelijk voelde.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Bij Sugo Pizza bestel je niet de welbekende ronde pizza’s, maar bestel je kleine rechthoekjes. Pizza per stuk. Volgens Sugo is “Pizza al taglio” het favoriete streetfood in Rome! Het deeg is heel luchtig en daarom kan je prima 2 of 3 stukjes eten. Ik besloot er eerst 1 te bestellen, zodat ik erna nog een andere kon uitkiezen. Je bestelt bij Sugo aan de bar en dan gaan ze de pizza voor je opwarmen. Je hoeft niet gelijk af te rekenen, dat is dan wel weer fijn voor de keuzestressers zoals ik πŸ˜‰

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5416″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5411″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5409″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”5412″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5413″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5418″ img_size=”full”][vc_column_text]

Bij Sugo werkt gepassioneerd personeel – ik was op de locatie Aert van Nesstraat, maar er zit ook een Sugo op de Westblaak – wat heel erg vriendelijk is. Het voelde gemakkelijk, alsof ik thuis was. Niemand keek me raar aan dat ik in m’n uppie een boek zat te lezen, dat vond ik heel relaxed.

Ik koos voor de pizzaΒ Bresaola (gedroogd rundvlees), met rucola, Parmezaanse kaas en balsamico. Erna wilde ik toch wat anders en nam ik een geknipt stuk pizza met walnoot en mozzarella. En als toetje… de Oreo-Baileys tiramisu. Hoe kan ik die nou laten staan!? Het was goddelijk en precies voldoende. Voor minder dan 15 euro was ik klaar met eten. Dat vind ik een prima prijs voor ‘een hapje eten’ in de stad.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5414″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5408″ img_size=”full”][vc_column_text]Ook vind je bij Sugo allerlei salades en nog meer heerlijke toetjes dan ik hier gefotografeerd heb. Pizza Nutella, Pana Cotta… should I continue? Denk het niet he! πŸ˜€ Ga er eens een keertje eten, het is een aanrader![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]