Pyjama Lascana

DUVET DAY | Mijn ideale zaterdag

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. De weekenden zijn vol gepland met sociale dingen – familie-uitjes, etentjes met vrienden, high-tea’s met vriendinnen – en zo kan ik nog wel even doorgaan. Allemaal even leuk en gezellig, en het is ook zeker geen klaagzang, maar des te lekkerder is het om af en toe een dagje of weekend rust te hebben en die helemaal in te vullen naar eigen plan. Vorige week beleefde ik zo’n ideale zaterdag!

[/vc_column_text][vc_column_text]

Het is natuurlijk bijna kerst en dit jaar vieren we voor het eerst kerst bij ons thuis! Iedereen maakt een gang, dus hoewel ik niet voor 100’en euro’s boodschappen hoef te halen, moet er natuurlijk wel genoeg drinken voor iedereen in huis zijn. Dus ik liet AH zaterdagochtend bezorgen. Dan hoef ik zelf lekker niet te sjouwen! Daardoor had ik alles binnen voor kerst, maar ook de normale boodschappen voor de komende week, al binnen. Om 10 uur was de koelkast al ingeruimd en had ik m’n ontbijt al binnen. Lekker, heel de dag nog voor me! M’n vriend vertrok naar z’n werk en ik besloot naar de sportschool te gaan. Er was genoeg parkeerplek (je kan er gratis parkeren = zeldzaam in de stad) en het was lekker rustig in de sportschool. Erna ging ik nog even naar de Etos en reed ik, zonder file *yay voor weekend* weer naar huis.

Lekker warm douchen, helemaal scrubben en erna insmeren met een lekkere bodybutter. Ik trok mijn nieuwe pyjama aan, plofte op de bank met lunch en aflevering 9 van The Crown. Geef toe: jij loopt ook wel eens in het weekend een hele dag in nachtkleding rond ๐Ÿ˜‰

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5458″ img_size=”full”][vc_row_inner css=”.vc_custom_1513707070320{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Ik vind de term me-time een beetje suf, maar eigenlijk is dat wel precies waar deze zaterdag op neerkwam. Tijd voor mezelf, ontspannen, lanterfanten: geen moetjes, alles magjes.

Ik was eigenlijk enorm aan het uitstellen om de laatste afleveringen van The Crown te kijken. Aflevering 9 ging voornamelijk over de jeugd van Philip Mountbatten en zijn nazi-zusters. Dat fascineerde me, vooral de scene van de begrafenis van zijn zus. Ik ging heel veel info lezen op internet. Sites zoals Beau Monde en Vanity Fair staan vol met artikelen over de Britse Royals, dus ik heb een nieuwe obsessie ontwikkeld ๐Ÿ˜‰

Tussendoor keek ik nog wat stompzinnige filmpjes op Facebook van Help Helen Smash – even serieus, ken je haar al? Zij is een mega-grappig typetje. Lekker luchtig, hard lachen in m’n eentje, heerlijk!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Heerlijke dingen om me-time specialer te maken:

– een voetenbadje
– lekker lang in bad
– heel de dag in je badjas lopen
– een taartje, chocola of chips eten (of andere snacks waar je blij van wordt!)
– ervoor zorgen dat je de deur niet uit hoeft
– dikke huissokken aan
– eten laten bezorgen

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”5456″ img_size=”full”][vc_column_text]Beide pyjama’s komen bij Lascana vandaan

Maar eerlijk: uiteindelijk keek ik de serie wel af. Ik dook gelijk in een docu over Diana, ik moet m’n obsessie voeden natuurlijk ๐Ÿ˜‰ Eind van de middag kwam mijn vriend thuis en ik maakte ‘hapjes’. Wij noemen het hapjes, sommige noemen het de borrel. Kortom: lekker stokbrood en smeersels, nootjes en kaas, een pittig worstje en een foute kerstfilm. We keken El Camino Christmas. Hij leek me in het begin heel flauw, maar het bleek best een prima film te zijn. Vermakelijk, zeggen we dan. En hoe eindigt de ideale zaterdag? Helemaal zen, vroeg naar bed.

Wat is jouw ultieme chill tip voor een rustige dag vol me-time?
[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3111″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

5 Comments

  1. Die docus van Diana heb ik ook echt verslind haha. Die kerstfilm moet ik nog kijken . Wij zijn nu in sinner bezig dat is ook echt een goede serie. Je pjs zijn erg leuk! Vooral de roze is favoriet!

  2. Wat een prachtige pyjama’s en dit klinkt als een heerlijke zaterdag! Er gaat niets boven een zaterdag waarop niets moet en alles mag en je even lekker kunt ontspannen. Ik hoop morgen ook, na een paar moetjes, zo’n dag te hebben ๐Ÿ™‚

  3. Heerlijk zoโ€™n zaterdag helemaal voor jezelf! En die boodschappen… achteraf had ik een beetje spijt dat wij de boel niet hadden laten bezorgen. Was echt een enorme drukte in de supermarkt, niet tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *