OUTFIT | Faux fur for fall

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Er is elk jaar wel een kledingstuk wat ik draag tot het versleten is. Het jurkje uit m’n eerste outfitpost is nog steeds een onderdeel van m’n garderobe. Ik kan er bijna doorheen kijken, maar zolang ik er zwart onder draag valt het niet op πŸ˜‰ Ik heb een zwak voor van die lekkere losse jurkjes die je aan kan naar werk, maar ook naar een feestje. Ik heb hem voor dit najaar gevonden: ik heb hem afgelopen weekend 3 keer aan gehad… zegt genoeg, toch?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Het was wel een zoektocht, dat moet ik eerlijk toegeven. Niet elk jurkje voldoet aan mijn eisen: het moet basic zijn, maar niet tΓ© basic. Het jurkje mag wel wat geinigs hebben. Ik zocht in eerste instantie een zwart jurkje, want zwart kan je met alles combineren. Een blazer voor net, een spijkerjasje voor casual. Je snapt, ik zag het al helemaal voor me. Ik bestelde er 1 van JunaRose maar deze viel helaas te wijd. Ik stelde mijn standaarden bij en koos in de tweede bestelronde voor deze donkergroene jurk van Vero Moda. Het model heet Biggs en heeft een toffe wijde mouw. Hij is groen gemΓͺleerd en het materiaal is soepel vallend tricot. Een heerlijk comfortabel jurkje dus!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”4671″ img_size=”full”][vc_column_text]

Heb je dat ook? Dat je een kledingstuk koopt en dat je al precies weet hoe je het gaat combineren? Dat had ik met dit jurkje. Ik wilde een faux fur giletje! Ik liep er vrij snel tegenaan bij H&M en gelukkig kwam de combinatie net zo goed uit de bus als ik me had voorgesteld πŸ˜‰

Ook de legging met bikerlook komt bij H&M vandaan.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5203″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5204″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5213″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5214″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5207″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aan het begin noemde ik het jurkje in m’n eerste outfitpost. Daar droeg ik bruine laarsjes van Primark. Deze laarsjes waren zowel in de lente als in de herfst m’n favoriet. Ze waren bruin en hadden niet zo’n hoge hak, ik denk dat ze zo’n 3,5 centimeter waren. Maar na 2 jaar kwamen er scheuren in de stof en begonnen ze aardig te stinken πŸ˜€ 2 weken geleden heb ik ze, met pijn in m’n hart, weggegooid. Het is niet alsof ik verder geen schoenenΒ heb… maar ik wilde wel nieuwe! En ik vond deze toffe haklaarsjes van Marco Tozzi op OTTO. Ik kende dit merk niet, maar ze hebben echt hele leuke schoenen voor fijne prijsjes!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5219″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5211″ img_size=”full”][vc_column_text]

Uiteraard is mijn huisfotograaf Lesley weer degene waarmee ik op zondag in de kou stond te bibberen, thanks Les! Het was al even geleden dat er een outfit online kwam, maar dit najaar maakt het niet makkelijk om te shooten πŸ˜‰ Maar: de komende 4 weken komen er weer outfits aan en ik verklap alvast dat deze laarsjes veel terug gaan komen, want het zijn m’n nieuwe favorietjes!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3111″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

7 Comments

  1. Wauw, wat een gave schoenen! Ik vind ze echt heel erg mooi, net als dat fijne jurkje trouwens. Mooie combinatie! Ik kan me voorstellen dat je hier het hele najaar wel in rond zou willen lopen πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *