OUTFIT | Faux fur for fall

Er is elk jaar wel een kledingstuk wat ik draag tot het versleten is. Het jurkje uit m’n eerste outfitpost is nog steeds een onderdeel van m’n garderobe. Ik kan er bijna doorheen kijken, maar zolang ik er zwart onder draag valt het niet op 😉 Ik heb een zwak voor van die lekkere losse jurkjes die je aan kan naar werk, maar ook naar een feestje. Ik heb hem voor dit najaar gevonden: ik heb hem afgelopen weekend 3 keer aan gehad… zegt genoeg, toch?

Het was wel een zoektocht, dat moet ik eerlijk toegeven. Niet elk jurkje voldoet aan mijn eisen: het moet basic zijn, maar niet té basic. Het jurkje mag wel wat geinigs hebben. Ik zocht in eerste instantie een zwart jurkje, want zwart kan je met alles combineren. Een blazer voor net, een spijkerjasje voor casual. Je snapt, ik zag het al helemaal voor me. Ik bestelde er 1 van JunaRose maar deze viel helaas te wijd. Ik stelde mijn standaarden bij en koos in de tweede bestelronde voor deze donkergroene jurk van Vero Moda. Het model heet Biggs en heeft een toffe wijde mouw. Hij is groen gemêleerd en het materiaal is soepel vallend tricot. Een heerlijk comfortabel jurkje dus!

Heb je dat ook? Dat je een kledingstuk koopt en dat je al precies weet hoe je het gaat combineren? Dat had ik met dit jurkje. Ik wilde een faux fur giletje! Ik liep er vrij snel tegenaan bij H&M en gelukkig kwam de combinatie net zo goed uit de bus als ik me had voorgesteld 😉

Ook de legging met bikerlook komt bij H&M vandaan.

Aan het begin noemde ik het jurkje in m’n eerste outfitpost. Daar droeg ik bruine laarsjes van Primark. Deze laarsjes waren zowel in de lente als in de herfst m’n favoriet. Ze waren bruin en hadden niet zo’n hoge hak, ik denk dat ze zo’n 3,5 centimeter waren. Maar na 2 jaar kwamen er scheuren in de stof en begonnen ze aardig te stinken 😀 2 weken geleden heb ik ze, met pijn in m’n hart, weggegooid. Het is niet alsof ik verder geen schoenen heb… maar ik wilde wel nieuwe! En ik vond deze toffe haklaarsjes van Marco Tozzi op OTTO. Ik kende dit merk niet, maar ze hebben echt hele leuke schoenen voor fijne prijsjes!

Uiteraard is mijn huisfotograaf Lesley weer degene waarmee ik op zondag in de kou stond te bibberen, thanks Les! Het was al even geleden dat er een outfit online kwam, maar dit najaar maakt het niet makkelijk om te shooten 😉 Maar: de komende 4 weken komen er weer outfits aan en ik verklap alvast dat deze laarsjes veel terug gaan komen, want het zijn m’n nieuwe favorietjes!

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

7 comments

 1. Lesley schreef:

  Vind het nog steeds een topoutfit! Geweldig jurkje met leuke mouwen. Dat bibberen was zeker waar haha. Gekukkig was er thee 😂

 2. Nancy schreef:

  Ja ik heb dat ook! I zie meteen hoe ik t wil dragen!

 3. Darina schreef:

  Een geweldige outfit! Ik vind het heel leuk dat de faux fur trend weer terug is!

 4. Romy schreef:

  Wauw, wat een gave schoenen! Ik vind ze echt heel erg mooi, net als dat fijne jurkje trouwens. Mooie combinatie! Ik kan me voorstellen dat je hier het hele najaar wel in rond zou willen lopen 🙂

 5. Jorinde schreef:

  Wat een toffe (herfst) outfit! Ik vind je jurkje erg leuk!

 6. Simone schreef:

  Hele leuke look! Het faux fur giletje maakt het helemaal af. Ik had er ooit één maar die heb ik toen verkocht, nu nog spijt van!

 7. sammie schreef:

  Hele leuke outfit en vind het jurkje erg mooi. Vooral de kleur vind ik super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *