Selecteer een pagina

OUTFIT | Faux fur for fall

21 november 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Er is elk jaar wel een kledingstuk wat ik draag tot het versleten is. Het jurkje uit m’n eerste outfitpost is nog steeds een onderdeel van m’n garderobe. Ik kan er bijna doorheen kijken, maar zolang ik er zwart onder draag valt het niet op 😉 Ik heb een zwak voor van die lekkere losse jurkjes die je aan kan naar werk, maar ook naar een feestje. Ik heb hem voor dit najaar gevonden: ik heb hem afgelopen weekend 3 keer aan gehad… zegt genoeg, toch?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Het was wel een zoektocht, dat moet ik eerlijk toegeven. Niet elk jurkje voldoet aan mijn eisen: het moet basic zijn, maar niet té basic. Het jurkje mag wel wat geinigs hebben. Ik zocht in eerste instantie een zwart jurkje, want zwart kan je met alles combineren. Een blazer voor net, een spijkerjasje voor casual. Je snapt, ik zag het al helemaal voor me. Ik bestelde er 1 van JunaRose maar deze viel helaas te wijd. Ik stelde mijn standaarden bij en koos in de tweede bestelronde voor deze donkergroene jurk van Vero Moda. Het model heet Biggs en heeft een toffe wijde mouw. Hij is groen gemêleerd en het materiaal is soepel vallend tricot. Een heerlijk comfortabel jurkje dus!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”4671″ img_size=”full”][vc_column_text]

Heb je dat ook? Dat je een kledingstuk koopt en dat je al precies weet hoe je het gaat combineren? Dat had ik met dit jurkje. Ik wilde een faux fur giletje! Ik liep er vrij snel tegenaan bij H&M en gelukkig kwam de combinatie net zo goed uit de bus als ik me had voorgesteld 😉

Ook de legging met bikerlook komt bij H&M vandaan.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5203″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5204″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5213″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5214″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5207″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aan het begin noemde ik het jurkje in m’n eerste outfitpost. Daar droeg ik bruine laarsjes van Primark. Deze laarsjes waren zowel in de lente als in de herfst m’n favoriet. Ze waren bruin en hadden niet zo’n hoge hak, ik denk dat ze zo’n 3,5 centimeter waren. Maar na 2 jaar kwamen er scheuren in de stof en begonnen ze aardig te stinken 😀 2 weken geleden heb ik ze, met pijn in m’n hart, weggegooid. Het is niet alsof ik verder geen schoenen heb… maar ik wilde wel nieuwe! En ik vond deze toffe haklaarsjes van Marco Tozzi op OTTO. Ik kende dit merk niet, maar ze hebben echt hele leuke schoenen voor fijne prijsjes!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5219″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5211″ img_size=”full”][vc_column_text]

Uiteraard is mijn huisfotograaf Lesley weer degene waarmee ik op zondag in de kou stond te bibberen, thanks Les! Het was al even geleden dat er een outfit online kwam, maar dit najaar maakt het niet makkelijk om te shooten 😉 Maar: de komende 4 weken komen er weer outfits aan en ik verklap alvast dat deze laarsjes veel terug gaan komen, want het zijn m’n nieuwe favorietjes!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3111″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]
Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...