[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vorige week was het Thanksgiving en wij vierden het dit jaar voor de tweede keer. Een kalkoen, en een ingewikkelde mix van vrienden en familie (met de details zal ik je niet vermoeien) en heel veel gezelligheid. Geïnspireerd door Amerikaanse bloggers die ik volg wilde ik een blogpost wijden aan de dingen waar ik dankbaar voor ben. In combinatie met een outfitpost leek me dat toch wel het perfecte leesvoer voor vandaag 😉

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5286″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5282″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Het laatste jaar heb ik echt dingen beter leren waarderen. Er was echt wel een periode dat ik dingen als vanzelfsprekend nam. En dat is zo zonde want het leven, de mogelijkheden die je krijgt, de mensen om je heen en het feit dat je gezond bent – die dingen zijn zo kostbaar.

De mogelijkheid om te reizen

Het afgelopen jaar zijn we naar Ibiza, Amerika en Marokko geweest. Ik ben nog met vriendinnen in Antwerpen geweest en de reisjes voor het volgende jaar worden alweer gepland. Het feit dat we deze dingen kunnen doen maakt me zo gelukkig. En soms betrappen we onszelf erop dat we nog wel meer van de wereld hadden willen zien in een jaar, maar als je dan even relativeert en bedenkt dat je op 3 trips (!) bent geweest… dan ervaar ik dat toch wel als heel bijzonder.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5283″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5287″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5288″ img_size=”full”][vc_column_text]

Carriere

Natuurlijk, je werkt er hard voor om die reisjes te maken. Maar het feit dat ik zo’n fijne baan heb waarbij ik groeimogelijkheden krijg, is ook zeker wel wat waardering waard. Het is goed om daar soms bij stil te staan en te beseffen dat ik wat dat betref geluk heb. Heel veel mensen zitten in een onprettige werkomgeving de uren af te tellen tot ze weer naar huis mogen. Ik zal niet ontkennen dat ik ook wel eens die dagen heb (jij ook, wie niet?) maar het overgrote deel is leuk, fijn en lachen met collega’s. Ook m’n vriend werkt hard voor z’n bedrijf en ik ben apetrots op hem. Hoewel hij er zelf vaak bescheiden over is en het afwimpelt, is het niet niks om op je 30ste al een succesvol bedrijf te hebben.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Familie en vrienden

Ik heb een hele fijne vriendinnengroep. Ik ben er al meer dan 10 jaar bij en zij kennen elkaar in totaal al meer dan 20 jaar. Dat is zo bijzonder! M’n vriend en ik samen hebben ook een fijne vriendengroep. Na elke gezellige avond zeggen we het weer tegen elkaar: dit is écht zo waardevol. Mensen waarmee je op 1 lijn zit, waar je mee kan lachen en serieus kan doen: I love it.

M’n familie is het allerbelangrijkst voor me. Ik kan hier 20 alinea’s over vol tikken maar dan haak jij vast af 😉 Ik ben trots op m’n ouders die naast hun werk volop vrijwilligerswerk verrichten in het bejaardentehuis. Ik houd zielsveel van m’n neefje en nichtje, zoveel dat ik af en toe met tranen in m’n ogen naar ze zit te kijken #softiealert. M’n schoonzus voelt als een eigen zus en bij m’n lieve grote broers kan ik altijd terecht. We kunnen lelijk eerlijk tegen elkaar zijn, maar altijd met respect. Maar we zijn meestal lief tegen elkaar 😀

Bij m’n lieve schoonfamilie voelt het ook als thuis – ik voel me er altijd op m’n gemak en ook dat is lang niet altijd vanzelfsprekend. Je hoort genoeg negatieve schoonmoederverhalen, grappig bedoeld of niet. Ik behoor gelukkig niet tot die categorie!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5285″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

“Familie is het belangrijkste wat je hebt. Words to live by.”

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

De blog

Dagelijks pakketjes, een druk social media leven en heel veel foto’s maken: dat is het bloggerleven in een notendop. Ik moet zeggen dat het, naast een fulltime baan, niet altijd een picknick is. Soms heb ik gewoon totaal geen zin om te blogplannen, omdat het gewone “offline” leven me opslokt. En in de winter is het kloteweer en kan je amper foto’s maken. Slecht licht, regen: dikke duim omlaag. En dan vind ik het zo jammer dat ik geen outfits klaar heb staan voor mijn lezeressen! Maar des te heerlijker als de vibe weer terugkomt, en het besef er weer is dat er merken zijn die met MIJ willen samenwerken. Zij willen dat ik hun kleding draag, en ze sturen mij cadeautjes op en willen graag dat ik foto’s voor ze maak. Ik heb het zo vaak gezegd en zal het blijven zeggen: dat blijft iets onwerkelijks. Net als die dames en heren die hier elke keer weer komen lezen, mijn verhalen willen volgen en het interessant vinden wat ik te zeggen heb – echt iets om HEEL dankbaar voor te zijn <3[/vc_column_text][vc_column_text]

En waar was jij dankbaar voor, het afgelopen jaar?

[/vc_column_text][vc_column_text]

Jasje: Primark • Broek: MS Mode • Hoed: Esprit • Schoenen: Primark • Trui: onbekend

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]