[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Je hebt vast ook wel zoiets in je kast hangen: zo’n kledingstuk waarin je je heel chic voelt, zodra je het aantrekt. Ik had dat direct toen ik deze kimono aantrok. Ik had hem een tijdje geleden gekregen en ik besloot gelijk dat ik hem in Amerika wilde shooten. Ik had er een bepaald beeld bij, en ik wist zeker dat ik dat beeldin Amerika wel kon evenaren. Toch kwam ik pas in de laatste paar dagen bij dat gevoel: hier moet het gebeuren! In Panama City Beach verbleven we een paar nachten in een hotel aan het strand: het strand was wit, het water felblauw: dit moest het worden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ik mocht deze prachtige kimono ontvangen van Hippie Massa. De eigenaresse van Hippie Massa is Miriam, en zij maakt de prachtigste boho kimono’s – met de hand! Hippie Massa heeft een eigen Etsy shop vanwaar ze wereldwijd haar kimono’s verzendt. Dit zijn kimono’s zoals je ze zelden vindt: ragfijn zijde afgezet met fluweel, prachtig naaiwerk. Mijn kimono is er 1 met vlinders van fluweel en pailletjes. De details hebben me zo verrast!

De kimono van Hippie Massa valt wijd en heeft een fringe rand aan de onderkant. Hij komt tot ongeveer halverwege m’n bovenbenen. De mouwen komen tot m’n ellebogen en zijn ook erg wijd, wat ik in de warmte erg prettig vond.

Op de Etsy shop van Hippie Massa vind je nog veel meer prachtige designs. Er zijn momenteel een aantal kimono’s in de aanbieding, dat maakt het aanschaffen heel aantrekkelijk :D[/vc_column_text][vc_single_image image=”4671″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5019″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5020″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5023″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5024″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5021″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Op het prachtige strand van Panama City Beach was het erg rustig. De temperatuur was nog lekker hoog, maar je kon wel merken dat het laagseizoen was, en dat vonden we heerlijk. We schoten deze foto’s vrij vroeg in de ochtend, voordat we naar de Waffle House vertrokken πŸ˜€ Het licht was prachtig en ik ben erg blij met het resultaat (dat mag ook wel eens gezegd worden ;))

En wat vind jij er van? Liefs!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5026″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5027″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kimono: Hippie Massa β€’ Jumpsuit: Miss Etam β€’ Oorbellen: Torrid β€’ Lipstick: Chanel

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]