OUTFIT | Killing it in a kimono van Hippie Massa

Je hebt vast ook wel zoiets in je kast hangen: zo’n kledingstuk waarin je je heel chic voelt, zodra je het aantrekt. Ik had dat direct toen ik deze kimono aantrok. Ik had hem een tijdje geleden gekregen en ik besloot gelijk dat ik hem in Amerika wilde shooten. Ik had er een bepaald beeld bij, en ik wist zeker dat ik dat beeldin Amerika wel kon evenaren. Toch kwam ik pas in de laatste paar dagen bij dat gevoel: hier moet het gebeuren! In Panama City Beach verbleven we een paar nachten in een hotel aan het strand: het strand was wit, het water felblauw: dit moest het worden.

Ik mocht deze prachtige kimono ontvangen van Hippie Massa. De eigenaresse van Hippie Massa is Miriam, en zij maakt de prachtigste boho kimono’s – met de hand! Hippie Massa heeft een eigen Etsy shop vanwaar ze wereldwijd haar kimono’s verzendt. Dit zijn kimono’s zoals je ze zelden vindt: ragfijn zijde afgezet met fluweel, prachtig naaiwerk. Mijn kimono is er 1 met vlinders van fluweel en pailletjes. De details hebben me zo verrast!

De kimono van Hippie Massa valt wijd en heeft een fringe rand aan de onderkant. Hij komt tot ongeveer halverwege m’n bovenbenen. De mouwen komen tot m’n ellebogen en zijn ook erg wijd, wat ik in de warmte erg prettig vond.

Op de Etsy shop van Hippie Massa vind je nog veel meer prachtige designs. Er zijn momenteel een aantal kimono’s in de aanbieding, dat maakt het aanschaffen heel aantrekkelijk πŸ˜€

Op het prachtige strand van Panama City Beach was het erg rustig. De temperatuur was nog lekker hoog, maar je kon wel merken dat het laagseizoen was, en dat vonden we heerlijk. We schoten deze foto’s vrij vroeg in de ochtend, voordat we naar de Waffle House vertrokken πŸ˜€ Het licht was prachtig en ik ben erg blij met het resultaat (dat mag ook wel eens gezegd worden ;))

En wat vind jij er van? Liefs!

Kimono: Hippie Massa β€’ Jumpsuit: Miss Etam β€’ Oorbellen: Torrid β€’ Lipstick: Chanel

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

9 comments

 1. Romy schreef:

  Wauw, echt een prachtige kimono! Wat staat hij je mooi! En het feit dat de kimono handgemaakt is, maakt hem al helemaal heel bijzonder πŸ™‚

 2. Darina schreef:

  Prachtige kimono en foto’s!

 3. MARIJKE schreef:

  Staat je super mooi en wat een gave foto’s!

 4. nancy schreef:

  Zo’n unieke zelfgemaakte kimono is toch veel mooier als al die fast fashion ones!

 5. Manon schreef:

  Hele mooue kimono en ik wil daar ook wel zijn πŸ™

 6. sammie schreef:

  Heel mooi met die vlinders!

 7. marleen schreef:

  Kijk d’r shinen dan!! πŸ˜€
  Prachtig, zowel jij als je foto’s als je outfit als die GEWELDIGE kimono.

 8. Jeanine schreef:

  Wat een geweldig mooie kimono is dit zeg! Die oorbellen zijn ook gaaf.

 9. Jeanine schreef:

  Wat een geweldig mooie kimono is dit zeg! Die oorbellen zijn ook gaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *