[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fijne zaterdag lieve lezers! Ik was vanochtend alweer om 7 uur wakker en besloot na een uurtje Facebooken (met als gevolg domme impulsaankopen op AliExpress) dat het wel genoeg was met het-in-bed-liggen. Het was 8 uur, nog steeds pikdonker, en ik zat al aan de keukentafel met m’n laptop. Tijd voor een nieuwe blog! Ik schoot vorige week al een setje foto’s met een nieuw jurkje uit Amerika en prachtige laarzen van laarzenwinkel.com.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Heel de week kwam ik er ‘s avonds niet aan toe om blogs te tikken maar vanochtend was een ideaal moment. Ik heb veel gesport de afgelopen week, was ook druk bezig met een website maken voor een vriendin van m’n moeder en gisteravond was ik in Amsterdam voor een event van The Body Shop. De komende week ga ik jullie hier alles over vertellen en zal ik ook in een blog de goodiebag unboxen. Serieus, ik heb zoiets nog nooit gedaan – wachten tot ik iets mag gebruiken omdat ik er foto’s van wil maken. Wat moeilijk haha!

Hoe dan ook: hier ben ik weer! Ik kocht in Amerika een aantal dingetjes en dit jurkje is er 1 van. Eigenlijk kocht ik deze nadat ik had gezegd: ik mag niks meer kopen. Niet dat ik nou zo extreem veel heb gekocht, maar wel genoeg. Maar dit jurkje hing bij Target naar me te roepen. Ik had al veel gehoord over Target, dankzij alle Amerikaanse bloggers die ik volg, en het bleek waar. Wat een walhalla! Voor kleding, home deco, Halloween etc. Ik vond het fantastisch.

Terwijl ik op vakantie was, kreeg ik een mailtje van Laarzenwinkel.com. Heel gericht ging ik op zoek naar laarzen die bij dit jurkje zouden passen. Ik koos donkergroene suede laarzen uit. Ik heb nog nooit hoge laarzen gehad eigenlijk – ik heb geen enorme kuiten, maar vaak pasten ze net niet. Laarzenwinkel.com heeft laarzen in verschillende kuitmaten. Voor het eerst in m’n leven legde ik de centimeter om m’n kuiten en zo kon ik een goed passend paar uitzoeken.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5071″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5073″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5069″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5068″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Helaas bleek de kleur van de laars toch niet bij het jurkje te passen en gelukkig mocht ik een ander paar laarzen kiezen.

Het model wat ik hier draag is Perugia van JJ Footwear. De laars is van soepel leer met prachtig suede en een klein gouden gespje (ja, ik tikte eerst gepsje). De hak is maar 3,5 centimeter wat voor mij perfect is, want hakken hoger dan 5 centimeter vind ik vaak al heel oncomfortabel. Ik heb kuitmaat XL, wat voor mijn bescheiden maatje 41 inhoudt dat ze tussen de 41 en 46 cm zijn. Laarzenwinkel gaat tot en met maat XXXL, de breedte hiervan verschilt per schoenmaat.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

De panty kocht ik in een opwelling op Wehkamp – normaal gesproken zou ik zo’n jurkje dragen met een basic zwarte, maar deze kwam binnen en ik dacht JA, hij moet bij het jurkje. Het is een heerlijke ‘velvet’ panty, met een zachte glans. Hij is soepel en snijdt niet in in je middel, en serieus: ik ga alleen nog maar deze kopen! Geen Hema meer voor mij;) Hij is van het merk Kunert en ik draag een maat 44/46.

Het tasje is een fake Gucci (ook wel bekend als Gukki), want ook dat moet af en toe kunnen. Ik heb geen budget om tasjes van 400 euro te kopen, dus dit is een beter alternatief 😉

Ik draag een lipstick van Sleek en de oorbellen zijn van H&M.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5066″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5067″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5076″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5071″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]