Kletsen & outfit | Trainspotting

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ohhh wat een flauwe titel he. Hou ik af en toe wel van 😀 Ik had deze locatie al heel lang geleden gespot en nu had ik eindelijk iemand (die lieve Lesley) zo ver om hier te gaan shooten. Mega toffe train tracks in een bossige omgeving. Let’s go! Want hier is de eerste herfst outfit.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Favoriete seizoen

Ik klink vast als een common white girl, maar ik ben echt dol op de herfst. De cliches zoals warme choco, kaneelkaarsjes, kleedjes en de prachtige kleuren, kom maar door! Maar ook het prachtige licht tijdens zonsondergang, de indian summer die we net nog mochten ervaren, pompoenen en lekkere warme jassen en truien. Dan maar een wandelend cliche, maar ik geniet met volle teugen! Afgelopen weekend maakten we een flinke boswandeling in de Biesbosch en hoewel het daar nog veel te groen was naar m’n zin, rook het al wel heerlijk naar een herfstig bos. En dan 10.000 stappen verder, lekker rozig op de bank met een stokbroodje en een goeie film. Je kan me niet gelukkiger maken!

En dan de kleding jongens. Terwijl het 33 graden in New Orleans was, zocht ik met liefde de koelte van de H&M op. Daar trof ik allerlei breisels aan – serieus, hebben die mensen dat daar nodig? Ik kreeg al vlekken in m’n nek als ik er aan dacht! Ondanks dat ik er daar geen behoefte aan had, begon het wel te bruisen bij me. Ik kreeg er inspiratie van. Die heerlijke kleuren, die fijne materialen en prints: daar kan ik wel wat mee in Nederland, dacht ik. Ik ben begonnen met het maken van moodboards op m’n telefoon om dit soort dingen niet te vergeten. Superleuk om te doen!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5043″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zoals je al merkt ben ik uitgebreider dan normaal in een outfitpost. Maar ik grijp hier nu gelijk de kans om gewoon wat bij te kletsen. Ik merk dat ik een beetje blijf steken met m’n blogs. Ik heb zeker geen gebrek aan inspiratie maar ik merk wel dat ik niet meer zomaar over alles wil kleppen. Ik kan er niet echt een vinger op leggen wat het gevoel precies is. Ik deelde vanavond wat video’s op Instastories en vertelde daar al dat ik nog steeds zo gelukkig word van het bezig zijn met outfits, mode, shooten en bloggen daarover. Ook beauty staat momenteel boven aan m’n lijst met interesses. Alle andere dingen waar ik eventueel over kan of wilde bloggen, voelen niet meer natuurlijk. Die dingen voelen geforceerd.

Lesley zei vanavond, tijdens het shooten: “Je hebt ook nog niks over Amerika geschreven!” Terecht. Maar ik heb die behoefte niet zo. Dat was mijn vakantie, privé, en ik heb veel gedeeld op Instagram. Maar het voelt wel genoeg nu. Misschien komt er straks opeens nog wel een blogje langs, zeg nooit nooit, maar ik kan het je niet beloven.

En ik vind het goed zo. Als er 1x in de week een outfit online komt: prima. Test ik lipglossjes tussendoor: ook goed. Blog ik een week niet? Ook goed. Ik heb een lieve kern van lezeressen en volgers die me niet afschieten als ik weinig tot niet varieer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5039″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5040″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5042″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ik merkte de laatste tijd vaak dat ik m’n camera ergens mee naar toe nam, vol goede moed en 100 plannen, maar dat ik uiteindelijk liever wilde genieten van waar ik was en met wie ik was. Mijn nichtje en neefje, mijn lieve familie of een gezellige avond uit eten met vrienden of vriendinnen – veel belangrijker dan die foto’s voor een Instaatje of een blogje. Steeds vaker liet ik de camera in de tas. En dat voelde aan het eind van de dag veel beter dan het geforceerde foto’s-maken-met-doel.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5046″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Outfit

En dan nu: de outfit! Ik draag hier (o god ik durf het bijna niet te zeggen, Blair Waldorf vervloekt me) een legging als pants. Het originele idee was een jeans maar na een ernstig overleg met Lesley vonden we dit toch een betere combinatie. Het is een dikke legging van Lidl – waar ook de trui vandaan komt! Ik draag hier een L, die eigenlijk wel te groot is. Ik kocht later een witte variant in M. Ze hebben hem nog online! Tip van tante Marg: ga halen die hap, want is maar 8,99.

De laarsjes zijn van Primark, evenals de hoed. Beide niet van dit jaar, maar er zijn ongetwijfeld wel weer varianten op te vinden. De blouse is van H&M en shopte ik vorige week nog in de sale – ook leuk zonder trui 🙂

Ik hoop dat je het hebt volgehouden tot aan het eind van m’n verhaal, en tot de volgende outfit! 😀

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

13 Comments

 1. Natuurlijk heb ik het ‘volgehouden’ tot het eind van het verhaal. Ik heb je outfit- en kletsblog met plezier gelezen! Wat een ontzettend leuke en fleurige herfstoutfit. En wat een koopje, die items van Lidl! Groot gelijk heb je om dicht bij jezelf te blijven met bloggen en echt alleen te schrijven over waar jij op dit moment zin in hebt. Het moet wel een leuke hobby blijven en het belangrijkste is dat je er zelf plezier aan beleeft 🙂

 2. Wat een leuke outfit, mooie trui! En ja, in New Orleans heb je ook truien nodig, haha. Ik heb er vier maanden gewoond en vooral binnen kan het door de airco zo koud zijn! Ik had altijd een vest bij me. En ook in de winter kan het soms opeens wat kouder (aka rond de 15 graden haha) zijn, en als je hele warme temperaturen gewend bent, heb je daar zeker ook behoefte aan.

 3. Zoals ik al op Insta zei: ik vind deze outfit je echt geweldig staan, die gele kleur past heel mooi bij je. En ik snap je goed hoor, qua vast zitten met je blog. Uiteindelijk is het jouw eigen plekje en kun je daarin het beste je gevoel volgen. Alleen op die manier houd je er plezier in. En je volgers volgen je om jou en jouw interesses, dus het komt vast allemaal goed!

 4. Hele leuke outfit, perfect voor de herfst met die kleur sweater! In de buurt van Nijmegen ligt een verlaten trein spoor, vergeet iedere keer dat dat zo’n toffe plek is. Nu ik jou foto’s zie weet ik weer dat ik daar nog eens naar toe wil voor foto’s 😀
  Jouw blog is jouw blog, jouw plekje, als je over sommige dingen niet meer wil schrijven is dat je goed recht 🙂 Lekker doen waar je blij van word! Moet zeggen dat ik dit kletsblogje dan wel weer heel leuk vind!

 5. Ik hou van die kleur geel! Zo’n mooie, warme kleur. Lekker zonnig terwijl het juist steeds kouder wordt buiten. Het was mij trouwens niet eens opgevallen dat je een legging aanhad. Ik vind het zo wel kunnen.

  Leuke foto’s zijn t geworden.

 6. Wat. Een. Geweldige. Locatie! Ja, laat dat maar aan Margo over. Mooi gedaan, meissie. De outfit staat je heel erg goed, jij komt fantastisch weg met okergeel, in tegenstelling tot andere mensen. Ik noem geen namen, maar het begint met H en het eindigt met Ennie.

 7. Haha, jij komt ook weg met deze foto’s! Menig ander ziet er gewoon een beetje awkward uit enzo 🙂
  Ik ga snel kijkeno f ze die trui nog hebben want ik vind hem te gek!!!

 8. Super toffe foto’s en outfit!
  Als ik geel draag krijg ik gelijk de vraag of ik iets verkeerds gegeten heb.
  Wat betreft je vakantie: Als jij het niet wilt delen op je blog, niet doen.
  We hebben lekker mee kunnen kijken op je Insta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *