Kletsen & outfit | Trainspotting

18 oktober 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ohhh wat een flauwe titel he. Hou ik af en toe wel van 😀 Ik had deze locatie al heel lang geleden gespot en nu had ik eindelijk iemand (die lieve Lesley) zo ver om hier te gaan shooten. Mega toffe train tracks in een bossige omgeving. Let’s go! Want hier is de eerste herfst outfit.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Favoriete seizoen

Ik klink vast als een common white girl, maar ik ben echt dol op de herfst. De cliches zoals warme choco, kaneelkaarsjes, kleedjes en de prachtige kleuren, kom maar door! Maar ook het prachtige licht tijdens zonsondergang, de indian summer die we net nog mochten ervaren, pompoenen en lekkere warme jassen en truien. Dan maar een wandelend cliche, maar ik geniet met volle teugen! Afgelopen weekend maakten we een flinke boswandeling in de Biesbosch en hoewel het daar nog veel te groen was naar m’n zin, rook het al wel heerlijk naar een herfstig bos. En dan 10.000 stappen verder, lekker rozig op de bank met een stokbroodje en een goeie film. Je kan me niet gelukkiger maken!

En dan de kleding jongens. Terwijl het 33 graden in New Orleans was, zocht ik met liefde de koelte van de H&M op. Daar trof ik allerlei breisels aan – serieus, hebben die mensen dat daar nodig? Ik kreeg al vlekken in m’n nek als ik er aan dacht! Ondanks dat ik er daar geen behoefte aan had, begon het wel te bruisen bij me. Ik kreeg er inspiratie van. Die heerlijke kleuren, die fijne materialen en prints: daar kan ik wel wat mee in Nederland, dacht ik. Ik ben begonnen met het maken van moodboards op m’n telefoon om dit soort dingen niet te vergeten. Superleuk om te doen!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5043″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zoals je al merkt ben ik uitgebreider dan normaal in een outfitpost. Maar ik grijp hier nu gelijk de kans om gewoon wat bij te kletsen. Ik merk dat ik een beetje blijf steken met m’n blogs. Ik heb zeker geen gebrek aan inspiratie maar ik merk wel dat ik niet meer zomaar over alles wil kleppen. Ik kan er niet echt een vinger op leggen wat het gevoel precies is. Ik deelde vanavond wat video’s op Instastories en vertelde daar al dat ik nog steeds zo gelukkig word van het bezig zijn met outfits, mode, shooten en bloggen daarover. Ook beauty staat momenteel boven aan m’n lijst met interesses. Alle andere dingen waar ik eventueel over kan of wilde bloggen, voelen niet meer natuurlijk. Die dingen voelen geforceerd.

Lesley zei vanavond, tijdens het shooten: “Je hebt ook nog niks over Amerika geschreven!” Terecht. Maar ik heb die behoefte niet zo. Dat was mijn vakantie, privé, en ik heb veel gedeeld op Instagram. Maar het voelt wel genoeg nu. Misschien komt er straks opeens nog wel een blogje langs, zeg nooit nooit, maar ik kan het je niet beloven.

En ik vind het goed zo. Als er 1x in de week een outfit online komt: prima. Test ik lipglossjes tussendoor: ook goed. Blog ik een week niet? Ook goed. Ik heb een lieve kern van lezeressen en volgers die me niet afschieten als ik weinig tot niet varieer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5039″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5040″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5042″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ik merkte de laatste tijd vaak dat ik m’n camera ergens mee naar toe nam, vol goede moed en 100 plannen, maar dat ik uiteindelijk liever wilde genieten van waar ik was en met wie ik was. Mijn nichtje en neefje, mijn lieve familie of een gezellige avond uit eten met vrienden of vriendinnen – veel belangrijker dan die foto’s voor een Instaatje of een blogje. Steeds vaker liet ik de camera in de tas. En dat voelde aan het eind van de dag veel beter dan het geforceerde foto’s-maken-met-doel.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5046″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Outfit

En dan nu: de outfit! Ik draag hier (o god ik durf het bijna niet te zeggen, Blair Waldorf vervloekt me) een legging als pants. Het originele idee was een jeans maar na een ernstig overleg met Lesley vonden we dit toch een betere combinatie. Het is een dikke legging van Lidl – waar ook de trui vandaan komt! Ik draag hier een L, die eigenlijk wel te groot is. Ik kocht later een witte variant in M. Ze hebben hem nog online! Tip van tante Marg: ga halen die hap, want is maar 8,99.

De laarsjes zijn van Primark, evenals de hoed. Beide niet van dit jaar, maar er zijn ongetwijfeld wel weer varianten op te vinden. De blouse is van H&M en shopte ik vorige week nog in de sale – ook leuk zonder trui 🙂

Ik hoop dat je het hebt volgehouden tot aan het eind van m’n verhaal, en tot de volgende outfit! 😀

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...