Fall make-up: berry lips

1 ding is onlosmakelijk met de herfst verbonden, en dat zijn donkere lippen. Rood, paars, en alles daartussenin. In het najaar en winter ben ik altijd vrij bleek en een donkere lip kan daar enorm mee contrasteren, en dat vind ik gaaf. Ik ontving laatst van The Body Shop onder andere deze mooie matte liquid lipsticks en ik draag deze sindsdien graag! Waarom, vraag jij je nu natuurlijk af? *Ja Margo, zeker!* Lees dan verder… ๐Ÿ˜‰

Het pakketje bevatte 2 donkere kleuren liquid lipsticks, namelijk Mauritius Dahlia en Sicily Iris. De een een mooie dieprode, de andere een paarse tint. Ik ben nooit zo’n fan geweest van liquid lipsticks – ik vind het heel naar wanneer ze zo opdrogen op je lippen en je dan alle lijntjes van je lippen ziet. Lelijk, en het voelt ook niet fijn. Alsof er een dik plakkaat op je lippen zit (wat natuurlijk ook zo is!) en daar hou ik niet zo van. Maar ik wilde ze natuurlijk wel een kans geven, en dat is maar goed ook, want deze blijken volledig anders te zijn. Zacht en romig, met een heerlijke zoete geur, en ze drogen niet op. Heel fijn!

Mauritius Dahlia

Ik heb op deze foto’s expres geen oogmake-up aangebracht, zodat m’n lippen eruit knallen. En, is het gelukt volgens jullie?

Mauritius Dahlia is een mooie, donkerrode kleur die zich perfect leent voor ‘opbouwen’. De eerste laag die je aanbrengt is vrij licht. Dit is al heel mooi, als je vanย stained lipsย houdt. Let er wel op dat je de applicator een beetje afveegt, anders heb je dikke klodders op je lippen ๐Ÿ™‚ Na 2 laagjes wordt de kleur dieper en bij de derde was ik wel echt tevreden met de kleur. De substantie ruikt heerlijk zoet. Het is zeker een matte kleur, ook na 3 lagen. Dit is gelijk m’n favoriet gebleken! Maar… na het eten of drinken moet je hem wel even opnieuw aanbrengen, want dan vervaagt hij snel.

Sicily Iris

Soms kom je kleuren tegen die zo mooi zijn, maar die gewoon een beetje een gebruiksaanwijzing nodig hebben. Deze Sicily Iris heeft een prachtige, bijna paars-achtige kleur, maar niet makkelijk dekkend te krijgen. Ik wilde natuurlijk dat dit voor mij wel ging werken, dus het opbouwen paste ik ook hier weer toe. Applicator afvegen, 1 lichte laag, en nog 2 dunne laagjes. Zo heb ik hem het liefst! Heel donker voor een extra gaaf effect. Hij lijkt wel bijna zwart!

De Matte Lip Liquid collectie van The Body Shop komt in totaal in 12 mooie andere kleuren. Ik ben vooral benieuwd naar de nude varianten. Ik hou veel van knalkleuren, maar ik hou ook veel van bescheiden kleuren ๐Ÿ˜€

Van welke kleur lipstick hou jij het meest?

Dit product heb ik ontvangen.

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

8 comments

 1. Kim schreef:

  Beiden kleuren staan je goed! Zelf ben ik meer van de nude tinten, wat minder heftig. Maar als ik nergens naartoe ga vind ik het nog wel eens leuk om een felle kleur op te doen!

 2. Mariska schreef:

  Beide vind ik ze heel erg mooi!

 3. Kirsten schreef:

  Die eerste kleur vind ik echt prachtig! De tweede is voor mij ietsje te donker, maar hij staat je wel erg mooi.

  1. Margo schreef:

   Oh ja ik vind hem ook iets te donker! Niet voor dagelijks gebruik naar kantoor, zeg maar ๐Ÿ˜‰

 4. Loes schreef:

  Wauw, hele mooie kleuren! Vind de lichtere kleur je nog net iets mooier staan dan de tweede.

 5. Darina schreef:

  Ik vind beide kleuren erg mooi!

 6. nancy schreef:

  Ik vind de eerste je echt geweldig mooi staan!

 7. Romy schreef:

  Wat een ontzettend mooie kleuren! Ze staan je allebei prachtig, maar die eerste is mijn favoriet. En mag ik even zeggen dat je er ook zonder oogmake-up echt fantastisch uitziet?! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *