[vc_row][vc_column][vc_column_text]

1 ding is onlosmakelijk met de herfst verbonden, en dat zijn donkere lippen. Rood, paars, en alles daartussenin. In het najaar en winter ben ik altijd vrij bleek en een donkere lip kan daar enorm mee contrasteren, en dat vind ik gaaf. Ik ontving laatst van The Body Shop onder andere deze mooie matte liquid lipsticks en ik draag deze sindsdien graag! Waarom, vraag jij je nu natuurlijk af? *Ja Margo, zeker!* Lees dan verder… 😉

[/vc_column_text][vc_column_text]

Het pakketje bevatte 2 donkere kleuren liquid lipsticks, namelijk Mauritius Dahlia en Sicily Iris. De een een mooie dieprode, de andere een paarse tint. Ik ben nooit zo’n fan geweest van liquid lipsticks – ik vind het heel naar wanneer ze zo opdrogen op je lippen en je dan alle lijntjes van je lippen ziet. Lelijk, en het voelt ook niet fijn. Alsof er een dik plakkaat op je lippen zit (wat natuurlijk ook zo is!) en daar hou ik niet zo van. Maar ik wilde ze natuurlijk wel een kans geven, en dat is maar goed ook, want deze blijken volledig anders te zijn. Zacht en romig, met een heerlijke zoete geur, en ze drogen niet op. Heel fijn!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mauritius Dahlia

Ik heb op deze foto’s expres geen oogmake-up aangebracht, zodat m’n lippen eruit knallen. En, is het gelukt volgens jullie?[/vc_column_text][vc_single_image image=”5054″ img_size=”full”][vc_column_text]

Mauritius Dahlia is een mooie, donkerrode kleur die zich perfect leent voor ‘opbouwen’. De eerste laag die je aanbrengt is vrij licht. Dit is al heel mooi, als je van stained lips houdt. Let er wel op dat je de applicator een beetje afveegt, anders heb je dikke klodders op je lippen 🙂 Na 2 laagjes wordt de kleur dieper en bij de derde was ik wel echt tevreden met de kleur. De substantie ruikt heerlijk zoet. Het is zeker een matte kleur, ook na 3 lagen. Dit is gelijk m’n favoriet gebleken! Maar… na het eten of drinken moet je hem wel even opnieuw aanbrengen, want dan vervaagt hij snel.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5056″ img_size=”full”][vc_column_text]Lees ook: The Body Shop Drops of Glow, Instamatte & Make-up Setting Spray[/vc_column_text][vc_column_text]

Sicily Iris

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5058″ img_size=”full”][vc_column_text]

Soms kom je kleuren tegen die zo mooi zijn, maar die gewoon een beetje een gebruiksaanwijzing nodig hebben. Deze Sicily Iris heeft een prachtige, bijna paars-achtige kleur, maar niet makkelijk dekkend te krijgen. Ik wilde natuurlijk dat dit voor mij wel ging werken, dus het opbouwen paste ik ook hier weer toe. Applicator afvegen, 1 lichte laag, en nog 2 dunne laagjes. Zo heb ik hem het liefst! Heel donker voor een extra gaaf effect. Hij lijkt wel bijna zwart!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5059″ img_size=”full”][vc_column_text]De Matte Lip Liquid collectie van The Body Shop komt in totaal in 12 mooie andere kleuren. Ik ben vooral benieuwd naar de nude varianten. Ik hou veel van knalkleuren, maar ik hou ook veel van bescheiden kleuren 😀

Van welke kleur lipstick hou jij het meest?

Dit product heb ik ontvangen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]