OUTFIT | Furry coat in Paris?

20 september 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Toen de temperatuur een aantal weken geleden zakte, begon het bij mij al te kriebelen: sweater weather! Ik ben wel oprecht een meisje vrouw die van het najaar houdt. Donkere avonden, kaneelkaarsjes, gezelligheid binnen, dikke jassen, zachte sjaals. Een tijdje geleden was ik in de stad al winterjassen aan het passen en was mijn oog ook gevallen op een supergave jas van MS Mode. Maar in m’n hoofd zat heel de tijd: eerst op vakantie, erna pas een jas kopen. Moeilijk!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Maar ik mocht weer in mijn handjes knijpen van geluk toen ik van MS Mode een mooie jas uit de nieuwe jassencollectie mocht uitkiezen. Serieus, wat voor geluksvogel ben ik? Dus natuurlijk koos ik gelijk mijn lievelingsjas uit, en man, wat is hij gaaf!

Ik houd altijd wel van een statement piece. Deze gestreepte jas met de look en feel van een wollen jas valt zeker op op straat 😉 Hij is lekker zacht, eigenlijk een beetje harig 🙂 De furry coat heeft geen hoge kraag, wat vaak in de winter wel lekker is, maar ik denk dat hij super gecombineerd kan worden met een witte zachte sjaal. Ik heb er al 1 op het oog, maar hey, na de vakantie pas he 😉

Ik draag een maat 44 hier, en zo is hij een tikkeltje oversized. Maar in het truienseizoen vind ik dat wel prettig. En wat ook super is: hij kan gewoon in de wasmachine.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4671″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4995″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5001″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4999″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4998″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5000″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5002″ img_size=”full”][vc_column_text]

De rest van mijn outfit bestaat uit 1 van m’n favoriete jeans: de donkere Zizzi jeans – gecombineerd met zwarte laarsjes van Primark. Daarboven draag ik een witte trui van Lidl (ja echt! Na het succes van mijn gele wilde ik hem ook in het wit hebben. Yay Lidl!) en een baret die ik bij Wehkamp bestelde. Helemaal een Parijse look, toch?

Verder heb ik oorbellen van Primark in, is mijn nagellak van Laqcuester en draag ik m’n favo soft matt lipbalm van Hema, in mijn ogen de perfecte Mac Twig dupe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5003″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4996″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Oke lieve lezers, dit is dan voorlopig even de laatste outfit voor de komende weken. Morgen vliegen we dan eindelijk naar Amerika! De orkaan is gaan liggen, de zomerjurkjes zijn uit de kast gepakt en 32 graden, here we come 😀

Tot snel!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...