OUTFIT | Furry coat in Paris?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Toen de temperatuur een aantal weken geleden zakte, begon het bij mij al te kriebelen: sweater weather! Ik ben wel oprecht een meisje vrouw die van het najaar houdt. Donkere avonden, kaneelkaarsjes, gezelligheid binnen, dikke jassen, zachte sjaals. Een tijdje geleden was ik in de stad al winterjassen aan het passen en was mijn oog ook gevallen op een supergave jas van MS Mode. Maar in m’n hoofd zat heel de tijd: eerst op vakantie, erna pas een jas kopen. Moeilijk!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Maar ik mocht weer in mijn handjes knijpen van geluk toen ik van MS Mode een mooie jas uit de nieuwe jassencollectie mocht uitkiezen. Serieus, wat voor geluksvogel ben ik? Dus natuurlijk koos ik gelijk mijn lievelingsjas uit, en man, wat is hij gaaf!

Ik houd altijd wel van een statement piece. Deze gestreepte jas met de look en feel van een wollen jas valt zeker op op straat ๐Ÿ˜‰ Hij is lekker zacht, eigenlijk een beetje harig ๐Ÿ™‚ De furry coatย heeft geen hoge kraag, wat vaak in de winter wel lekker is, maar ik denk dat hij super gecombineerd kan worden met een witte zachte sjaal. Ik heb er al 1 op het oog, maar hey, na de vakantie pas he ๐Ÿ˜‰

Ik draag een maat 44 hier, en zo is hij een tikkeltje oversized. Maar in het truienseizoen vind ik dat wel prettig. En wat ook super is: hij kan gewoon in de wasmachine.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4671″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4995″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5001″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4999″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4998″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5000″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5002″ img_size=”full”][vc_column_text]

De rest van mijn outfit bestaat uit 1 van m’n favoriete jeans: de donkere Zizzi jeans – gecombineerd met zwarte laarsjes van Primark. Daarboven draag ik een witte trui van Lidl (ja echt! Na het succes van mijn gele wilde ik hem ook in het wit hebben. Yay Lidl!) en een baret die ik bij Wehkamp bestelde. Helemaal een Parijse look, toch?

Verder heb ik oorbellen van Primark in, is mijn nagellak van Laqcuester en draag ik m’n favo soft matt lipbalm van Hema, in mijn ogen de perfecte Mac Twig dupe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5003″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4996″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Oke lieve lezers, dit is dan voorlopig even de laatste outfit voor de komende weken. Morgen vliegen we dan eindelijk naar Amerika! De orkaan is gaan liggen, de zomerjurkjes zijn uit de kast gepakt en 32 graden, here we come ๐Ÿ˜€

Tot snel!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

10 Comments

  1. Jeetje, wat is die jas ge-wel-dig! Hij staat je zo goed, zeker gecombineerd met het baret. Ik vind de kleurencombinatie in de jas ook zo mooi. Dat zie je niet vaak, maar het past wel perfect bij de herfst.
    Veel plezier in Amerika! Geniet er met volle teugen van ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *