OUTFIT | Furry coat in Paris?

Toen de temperatuur een aantal weken geleden zakte, begon het bij mij al te kriebelen: sweater weather! Ik ben wel oprecht een meisje vrouw die van het najaar houdt. Donkere avonden, kaneelkaarsjes, gezelligheid binnen, dikke jassen, zachte sjaals. Een tijdje geleden was ik in de stad al winterjassen aan het passen en was mijn oog ook gevallen op een supergave jas van MS Mode. Maar in m’n hoofd zat heel de tijd: eerst op vakantie, erna pas een jas kopen. Moeilijk!

Maar ik mocht weer in mijn handjes knijpen van geluk toen ik van MS Mode een mooie jas uit de nieuwe jassencollectie mocht uitkiezen. Serieus, wat voor geluksvogel ben ik? Dus natuurlijk koos ik gelijk mijn lievelingsjas uit, en man, wat is hij gaaf!

Ik houd altijd wel van een statement piece. Deze gestreepte jas met de look en feel van een wollen jas valt zeker op op straat πŸ˜‰ Hij is lekker zacht, eigenlijk een beetje harig πŸ™‚ De furry coatΒ heeft geen hoge kraag, wat vaak in de winter wel lekker is, maar ik denk dat hij super gecombineerd kan worden met een witte zachte sjaal. Ik heb er al 1 op het oog, maar hey, na de vakantie pas he πŸ˜‰

Ik draag een maat 44 hier, en zo is hij een tikkeltje oversized. Maar in het truienseizoen vind ik dat wel prettig. En wat ook super is: hij kan gewoon in de wasmachine.

De rest van mijn outfit bestaat uit 1 van m’n favoriete jeans: de donkere Zizzi jeans – gecombineerd met zwarte laarsjes van Primark. Daarboven draag ik een witte trui van Lidl (ja echt! Na het succes van mijn gele wilde ik hem ook in het wit hebben. Yay Lidl!) en een baret die ik bij Wehkamp bestelde. Helemaal een Parijse look, toch?

Verder heb ik oorbellen van Primark in, is mijn nagellak van Laqcuester en draag ik m’n favo soft matt lipbalm van Hema, in mijn ogen de perfecte Mac Twig dupe.

Oke lieve lezers, dit is dan voorlopig even de laatste outfit voor de komende weken. Morgen vliegen we dan eindelijk naar Amerika! De orkaan is gaan liggen, de zomerjurkjes zijn uit de kast gepakt en 32 graden, here we come πŸ˜€

Tot snel!

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

10 comments

 1. Darina schreef:

  Super outfit, staat je heel goed.

 2. Nancy schreef:

  Prachtige jas! Ik vind bruin en blauw altijd een goede combi! Fijne vakantie!

 3. Wat ben ik nu jaloers op jou jas zeg! hij is echt mega mega mooi! Jammer dat de mouwen bij M&S vaak wat kort zijn met mijn lange ledematen πŸ˜‰ Geniet van je vakantie slankerd πŸ™‚

 4. Manon schreef:

  Oh ik vind het je echt geweldig staan! leuk leuk leuk!

 5. Romy schreef:

  Jeetje, wat is die jas ge-wel-dig! Hij staat je zo goed, zeker gecombineerd met het baret. Ik vind de kleurencombinatie in de jas ook zo mooi. Dat zie je niet vaak, maar het past wel perfect bij de herfst.
  Veel plezier in Amerika! Geniet er met volle teugen van πŸ™‚

 6. An schreef:

  Super mooie jas. En weer leuk gecombineerd. Heel fijne vakantie.

 7. Jenn schreef:

  Hij is leuk! En geniet van je vakantie!

 8. Hele fijne vakantie meis!! Lekker genieten samen. Wij hebben er een top tijd gehad vorig jaar.

 9. marleen schreef:

  Oooh die jas <33333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *