OUTFIT | Comfy travels

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1504641031790{background-color: #ffffff !important;}”]Ik ben echt aan het aftellen jongens – nog 2 weken en we vertrekken echt. Het wordt een vrij lange vlucht, en ik vind het belangrijk om lekker comfortabel te reizen. Ik ben een koukleum, dus een trui en een sjaal zijn wat mij betreft een must. In de bios neem ik ook altijd een megasjaal mee die als kleedje kan fungeren ๐Ÿ˜‰ In het geval van kou en reizen geldt de regelย comfort over fashionย dus vandaar deze comfortabele outfit voor de vliegreis.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ik gebruik al sinds Ibiza m’n rugzakje als dagelijkse tas, maar ik wist zeker dat dit niet groot genoeg ging zijn voor de Amerika trip. Ik wil een tas hebben die niet gelijk vol zit wanneer er 1 flesje water in zit. Er moet een e-reader bij, zakdoekjes, telefoon, oordopjes, make-up, een tijdschrift of 2, een tasje met kleding voor het geval m’n koffer kwijtraakt… je kent het wel. Iets met een controlfreak?

Van Bagageonline.nl mocht ik een tas uitkiezen die perfect bij m’n reis paste: deze grote weekendtas van Herschel Supply. Je kan me niet blijer maken dan met een roze tas. De tas viel vrij groot uit! Dat had ik niet verwacht. Er kan meer in dan ik dacht en das voor zo’n rommelkont als ik eerder een vloek dan een zegen ๐Ÿ˜‰ Maar je zal mij niet horen klagen: lekker volstouwen die tas! Straks is m’n handbagage nog zwaarder dan m’n koffer… oeiii ๐Ÿ˜€

In november gaan we ook nog een paar dagen weg omdat mijn vriend 30 wordt. Dan reis ik alleen met handbagage en dan is deze Herschel tas ook echt ideaal. Hipper dan een trolley![/vc_column_text][vc_single_image image=”4671″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4884″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4889″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4890″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4891″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4892″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De trui die ik draag is van H&M en ik draag hem in een maatje M. De maatvoering van H&M op z’n best ๐Ÿ˜‰ Hij is nog lekker wijd en comfortabel genoeg, ondanks de zogenaamde maat M.

Het zou trouwens kunnen dat ik de spijkerbroek vervang voor een legging of joggingbroek. Die perfecte heb ik nog niet gevonden, maar is sowieso lekkerder dan een jeans, toch?

Broek: Yours Clothing โ€ข Tas: Bagageonline (gekregen) โ€ข Trui: H&M โ€ข Schoenen: La Strada via Sooco[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

16 Comments

  1. Ik ga ook altijd voor zo comfortabel mogelijk in het vliegtuig. Dit jaar was het een baggy jeans, een shirtje en een sweater. En sneakers uiteraard ๐Ÿ™‚ Vind de tas die je hebt uitgezocht erg mooi, daar kan genoeg in zo te zien ๐Ÿ™‚

  2. Naar Praag had ik hakken aan in het vliegtuig omdat ze niet in de koffer pasten :’) niet zo comfortabel, gelukkig was dat niet zo’n lange vlucht. Handig zo’n grote tas! Mooi kleurtje.

  3. Wat een ideale tas door dit formaat! Ik wil ook altijd zoveel mogelijk handbagage meesjouwen en dan is zo’n formaat wel wat ๐Ÿ™‚ Gave outfit heb je aan! Zo zit je zelfs nog stijlvol in het vliegtuig ๐Ÿ™‚

  4. Super leuke tas! (En nog even een late reactie op je nieuwe layout: LOVE IT! Zo mooi!) Ik draag in het vliegtuig ook het liefste iets wat iets meer comfortabel zit. Jeans gaan op een lange vlucht toch wat irritant zitten. Vind een stoffen broekie altijd wel fijn. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *