OUTFIT | Comfy travels

06 september 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1504641031790{background-color: #ffffff !important;}”]Ik ben echt aan het aftellen jongens – nog 2 weken en we vertrekken echt. Het wordt een vrij lange vlucht, en ik vind het belangrijk om lekker comfortabel te reizen. Ik ben een koukleum, dus een trui en een sjaal zijn wat mij betreft een must. In de bios neem ik ook altijd een megasjaal mee die als kleedje kan fungeren 😉 In het geval van kou en reizen geldt de regel comfort over fashion dus vandaar deze comfortabele outfit voor de vliegreis.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ik gebruik al sinds Ibiza m’n rugzakje als dagelijkse tas, maar ik wist zeker dat dit niet groot genoeg ging zijn voor de Amerika trip. Ik wil een tas hebben die niet gelijk vol zit wanneer er 1 flesje water in zit. Er moet een e-reader bij, zakdoekjes, telefoon, oordopjes, make-up, een tijdschrift of 2, een tasje met kleding voor het geval m’n koffer kwijtraakt… je kent het wel. Iets met een controlfreak?

Van Bagageonline.nl mocht ik een tas uitkiezen die perfect bij m’n reis paste: deze grote weekendtas van Herschel Supply. Je kan me niet blijer maken dan met een roze tas. De tas viel vrij groot uit! Dat had ik niet verwacht. Er kan meer in dan ik dacht en das voor zo’n rommelkont als ik eerder een vloek dan een zegen 😉 Maar je zal mij niet horen klagen: lekker volstouwen die tas! Straks is m’n handbagage nog zwaarder dan m’n koffer… oeiii 😀

In november gaan we ook nog een paar dagen weg omdat mijn vriend 30 wordt. Dan reis ik alleen met handbagage en dan is deze Herschel tas ook echt ideaal. Hipper dan een trolley![/vc_column_text][vc_single_image image=”4671″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4884″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4889″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4890″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4891″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4892″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De trui die ik draag is van H&M en ik draag hem in een maatje M. De maatvoering van H&M op z’n best 😉 Hij is nog lekker wijd en comfortabel genoeg, ondanks de zogenaamde maat M.

Het zou trouwens kunnen dat ik de spijkerbroek vervang voor een legging of joggingbroek. Die perfecte heb ik nog niet gevonden, maar is sowieso lekkerder dan een jeans, toch?

Broek: Yours Clothing • Tas: Bagageonline (gekregen) • Trui: H&M • Schoenen: La Strada via Sooco[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...