OUTFIT | Comfy travels

Ik ben echt aan het aftellen jongens – nog 2 weken en we vertrekken echt. Het wordt een vrij lange vlucht, en ik vind het belangrijk om lekker comfortabel te reizen. Ik ben een koukleum, dus een trui en een sjaal zijn wat mij betreft een must. In de bios neem ik ook altijd een megasjaal mee die als kleedje kan fungeren 😉 In het geval van kou en reizen geldt de regel comfort over fashion dus vandaar deze comfortabele outfit voor de vliegreis.

Ik gebruik al sinds Ibiza m’n rugzakje als dagelijkse tas, maar ik wist zeker dat dit niet groot genoeg ging zijn voor de Amerika trip. Ik wil een tas hebben die niet gelijk vol zit wanneer er 1 flesje water in zit. Er moet een e-reader bij, zakdoekjes, telefoon, oordopjes, make-up, een tijdschrift of 2, een tasje met kleding voor het geval m’n koffer kwijtraakt… je kent het wel. Iets met een controlfreak?

Van Bagageonline.nl mocht ik een tas uitkiezen die perfect bij m’n reis paste: deze grote weekendtas van Herschel Supply. Je kan me niet blijer maken dan met een roze tas. De tas viel vrij groot uit! Dat had ik niet verwacht. Er kan meer in dan ik dacht en das voor zo’n rommelkont als ik eerder een vloek dan een zegen 😉 Maar je zal mij niet horen klagen: lekker volstouwen die tas! Straks is m’n handbagage nog zwaarder dan m’n koffer… oeiii 😀

In november gaan we ook nog een paar dagen weg omdat mijn vriend 30 wordt. Dan reis ik alleen met handbagage en dan is deze Herschel tas ook echt ideaal. Hipper dan een trolley!

De trui die ik draag is van H&M en ik draag hem in een maatje M. De maatvoering van H&M op z’n best 😉 Hij is nog lekker wijd en comfortabel genoeg, ondanks de zogenaamde maat M.

Het zou trouwens kunnen dat ik de spijkerbroek vervang voor een legging of joggingbroek. Die perfecte heb ik nog niet gevonden, maar is sowieso lekkerder dan een jeans, toch?

Broek: Yours Clothing • Tas: Bagageonline (gekregen) • Trui: H&M • Schoenen: La Strada via Sooco

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

16 comments

 1. Darina schreef:

  Mooie tas! Zoiets zoek ik ook voor op vakantie, past lekker veel in 🙂

 2. Sammie schreef:

  Ik ga ook altijd voor zo comfortabel mogelijk in het vliegtuig. Dit jaar was het een baggy jeans, een shirtje en een sweater. En sneakers uiteraard 🙂 Vind de tas die je hebt uitgezocht erg mooi, daar kan genoeg in zo te zien 🙂

 3. Nancy schreef:

  Inderdaad, in t vliegtuig moet t allemaal wel comfortabel zitten. Wat een mooie outfit met die rok zeg!

 4. Loes schreef:

  Wat een lekkere chille outfit, ik zou dit ook zo dragen als ik op reis ga, want dan gaat comfort boven alles! Toffe tas ook.

 5. Lesley schreef:

  Blijft super leuk! Die trui heeft ook een leuke kleur!

 6. Anne-Sterre schreef:

  Naar Praag had ik hakken aan in het vliegtuig omdat ze niet in de koffer pasten :’) niet zo comfortabel, gelukkig was dat niet zo’n lange vlucht. Handig zo’n grote tas! Mooi kleurtje.

  1. Margo schreef:

   Haha wow! Hopelijk hoefde je niet nog 3km af te leggen op het vliegveld;)

 7. MARIJKE schreef:

  Hele toffe outfit en wat is je nieuwe layout mooi geworden zeg!

  1. Margo schreef:

   Dank je wel lieve Marijke!

 8. Romy schreef:

  Wat een ideale tas door dit formaat! Ik wil ook altijd zoveel mogelijk handbagage meesjouwen en dan is zo’n formaat wel wat 🙂 Gave outfit heb je aan! Zo zit je zelfs nog stijlvol in het vliegtuig 🙂

 9. Toffe tas zeg! Wij gaan over drie weken op reis en hebben ook een lange vlucht met overstap voor de boeg. Ik ga dit keer voor een mini trolley maar deze tas lijkt mij ook wel handig

  1. Margo schreef:

   Waar gaat de reis heen Jonna?! Ben benieuwd!

 10. Jorinde schreef:

  Super leuke tas! (En nog even een late reactie op je nieuwe layout: LOVE IT! Zo mooi!) Ik draag in het vliegtuig ook het liefste iets wat iets meer comfortabel zit. Jeans gaan op een lange vlucht toch wat irritant zitten. Vind een stoffen broekie altijd wel fijn. 😉

  1. Margo schreef:

   Thanks Jorrie! Ja, het wordt wel een stoffen broek denk ik. Veel chiller 😉 *gaat gelijk online shoppen*

 11. Daniëlle schreef:

  Wat een ontzettend leuke outfit en de tas is heel gaaf 🙂 !

 12. Joyce rdt schreef:

  I love love love the bag!! Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *