Soms is het zo fijn om effe lekker niet iets te doen. Zo kan ik intens genieten van een avondje thuis op de bank, terwijl ik eigenlijk 10 andere dingen had moeten doen. Even. Want het is altijd even. Even sporten, even bij die langs, even bloggen, even m’n blog verbouwen: en voor je het weet is het half 10 en is de avond voorbij. Dus effe lekker niet is ook wel eens fijn. In de categorie: effe lekker niet worden er voorlopig even geen outfitfoto’s geplaatst.

Ondertussen ben ik nu dan eindelijk in Amerika! Ik heb natuurlijk wel wat blogjes klaargezet, alleen geen outfits 🙂 2 weekenden geleden voelde ik enorme druk om nog outfits te schieten. Ik had een leuke trui gekocht en de rest van m’n outfit qua kleur helemaal afgestemd. We gingen even naar familie, en op de terugweg had ik al een locatie uitgekozen.

De terugweg liep tot mijn kleine ergernis iets anders en de locatie wijzigde. Hey ja, bovenop een parkeergarage, views over 010, dat is vast kick. Ik wilde de camera instellen en zag onverbiddelijk oranje “NO CARD” knipperen. Ik vloekte als een bootwerker. Verdomme, nou, laat maar. Kwaad stampte ik de lift weer in. Sta je dan, met je goeie gedrag.

Ik was nog even van plan om naar de Hema te joggen en een SD kaartje te halen.. maar toen liet ik het van me afglijden. Jammer dan. De komende weken zijn outfitvrij en ik vind het best!

In de vakantie ga ik natuurlijk genoeg shooten, en na de vakantie komt er een uitgebreide style-diary online. En houd m’n Insta in de gaten, want daar houd ik m’n mond niet 😉

Tot over een paar weekjes!