Primark sportkleding

WORKOUTFIT | Budget sportkleding

Sinds ruim een maand ben ik weer volop aan het sporten geslagen. Na meer dan een jaar Weight Watchers vond ik het tijd de boel wat strakker te sporten. Ik doe nu 3 keer per week HIIT-trainingen en ik had nog maar 2 sportbroeken die pasten.  De rest is te slobberig geworden en ik moest echt even op zoek naar een nieuwe outfit. Vorige week schoot ik snel even de Primark in voordat mijn vriend en ik naar een calistenics parkje gingen. Ik vind sporten in de buitenlucht zo lekker! Mits de zon schijnt, natuurlijk 😉 Vandaag show ik je dus deze nieuwe sportkleding van Primark!

Voor het eerst kocht ik een echte sportlegging van sneldrogend synthetisch materiaal. Ik had altijd het meest op met katoenen leggings, omdat ik het een fijn gevoel vond dat het zweet wordt opgenomen en dat de stof ademt. Maar ik moet zeggen dat ik ook over deze sportlegging heel enthousiast ben. Hij sluit nauw aan, is dus sneldrogend en heel comfortabel stretchy.

De tank-top en crop-top zitten aan elkaar vast, als een setje. Na 1 keer wassen heb ik de touwtjes doorgeknipt want het zat helemaal door de war haha! Ik vind het leuk dat het uit 2 delen bestaat, ik voel me een beetje een 80’s aerobics teacher 😀

sportkleding van Primark

Ook de schoenen en halve sokjes komen bij Primark vandaan! Ik heb een leuk stel roze Nikes, maar die wil ik voor de sportschool bewaren en met deze kan ik lekker buiten sporten. De schoenen zijn van mesh en zijn dus luchtig, maar ze hebben geen demping dus een rondje warmlopen met deze sneakers zit er niet in. Ook touwtjespringen kan je beter niet doen vanwege het gebrek aan demping, want dat voel je al vrij snel in je knieën en rug. Maar verder zitten ze heerlijk!

Ik ga binnenkort nog even een extra outfitje halen, want ik vind de sportkleding van Primark helemaal top! In totaal was ik 25 euro kwijt voor de gehele outfit. Inclusief 7 paar sokjes!

Wat is jouw favo sportmerk?

10 Comments

  1. Wat een gave sportoutfit! Ik vind vooral die combinatie van een croptop met een tanktop erg leuk! Ik wist niet dat Primark ook sportschoenen verkoopt. Ze zien er echt tof uit!

  2. Hahaha de broek is dus niet squat-proof 😂
    Dat is altijd wat ik met een sportlegging test, of hij niet belachelijk doorschijnt als ik leuk 5 minuten sta te squatten bij de Bodypump 😜
    Ik had van de week een leuke gekocht bij de Wibra, helaas niet squatproof genoeg dus bracht ik weer terug hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *