Selecteer een pagina

WORKOUTFIT | Budget sportkleding

14 augustus 2017

Sinds ruim een maand ben ik weer volop aan het sporten geslagen. Na meer dan een jaar Weight Watchers vond ik het tijd de boel wat strakker te sporten. Ik doe nu 3 keer per week HIIT-trainingen en ik had nog maar 2 sportbroeken die pasten.  De rest is te slobberig geworden en ik moest echt even op zoek naar een nieuwe outfit. Vorige week schoot ik snel even de Primark in voordat mijn vriend en ik naar een calistenics parkje gingen. Ik vind sporten in de buitenlucht zo lekker! Mits de zon schijnt, natuurlijk 😉 Vandaag show ik je dus deze nieuwe sportkleding van Primark!

Voor het eerst kocht ik een echte sportlegging van sneldrogend synthetisch materiaal. Ik had altijd het meest op met katoenen leggings, omdat ik het een fijn gevoel vond dat het zweet wordt opgenomen en dat de stof ademt. Maar ik moet zeggen dat ik ook over deze sportlegging heel enthousiast ben. Hij sluit nauw aan, is dus sneldrogend en heel comfortabel stretchy.

De tank-top en crop-top zitten aan elkaar vast, als een setje. Na 1 keer wassen heb ik de touwtjes doorgeknipt want het zat helemaal door de war haha! Ik vind het leuk dat het uit 2 delen bestaat, ik voel me een beetje een 80’s aerobics teacher 😀

sportkleding van Primark

Ook de schoenen en halve sokjes komen bij Primark vandaan! Ik heb een leuk stel roze Nikes, maar die wil ik voor de sportschool bewaren en met deze kan ik lekker buiten sporten. De schoenen zijn van mesh en zijn dus luchtig, maar ze hebben geen demping dus een rondje warmlopen met deze sneakers zit er niet in. Ook touwtjespringen kan je beter niet doen vanwege het gebrek aan demping, want dat voel je al vrij snel in je knieën en rug. Maar verder zitten ze heerlijk!

Ik ga binnenkort nog even een extra outfitje halen, want ik vind de sportkleding van Primark helemaal top! In totaal was ik 25 euro kwijt voor de gehele outfit. Inclusief 7 paar sokjes!

Wat is jouw favo sportmerk?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...